3 Mayıs 2010 Pazartesi

Sex, Photoshop and The City


Photoshop mucizesi!! nelere kadir.
.

Küçük hatalar bir yere kadar idare edilir de, Sarah Jessica Parker bildiğiniz şaşı olmuş. Biraz daha kassalar gözleri içiçe geçecekmiş. Bir de o afişte Kim Cattrall yok. Cidden yok. Başkası oynuyor bence Samantha'yı.
.
Kesin kafanız güzeldi sizin bu afişi editlerken.

7 yorum:

Aslı dedi ki...

Tam komedi olmuş:)) Kim Cattrall ayyynı Rachael McAdams! Kesin R.McAdams filmde oynayamamayı yediremedi, phototshopcuyla anlaşıp böyle bir kazık attırdı:P

gerisi önemli değil... dedi ki...

sarah adlı kadın dünyanın en iğrenç yaratıklarından biri be, çenesi o kadar büyük ki bir bütün tavuğu bile hüpletebilir, o derece. korkuyorum ben onu görünce.

bokbocesii dedi ki...

Aslicim Jezebel de aynı yorumu yapmıs, bu Kim degil Rachel demis.Olmayacak sey degil valla.Esek yukuyle para alan her photoshopcu kardesimiz boyle kazıkları atabilir.

Gerisi önemli değil, SJP ın dünya güzeli olduğunu düşünmüyorum ama photoshoplu hali günlük halinden daha fena valla.Ben Big olsam , bi dk durmam Natasha'ya geri dönerim,o kadar.

Gizem. dedi ki...

Ben ilk gördüğümde aaa Kim yok heralde dedim;üste baktım adı var arada kaldım o kadar benzemiyo yani::)o değil de kimse uyarmadı mı yahu ya da beğendiler mi acaba kendi hallerini?

Diyetisyen Aslı Kınsız dedi ki...

boşverin photoshopu biz 24 gün sonra izleyebilicez
ne zamandır bekliyoduk :)))

bokbocesii dedi ki...

Bence de :) Buyuk gun 27 mayıs ;)

*STYLEBOOM* dedi ki...

nasil super tespitler!!