27 Mayıs 2010 Perşembe

Deniz sezonu açıldı

Vee beklenen oldu. Hülya ablamızın deniz sezonunu açmasıyla, karpuz kabuğu suya düştü. Artık plajlar parsellenebilir, denizde deve güreşi yapılabilir, tam zamanıdır.

"Ülkemizin gelmiş geçmiş en güzel kadını"nın fazla kiloları ile ilgili konuşmayacağım. Zira görünen köy kılavuz istemez. Aşikardır ki, kendisi bu yazın en çok fotoğrafı çekilen ünlülerinden biri olacak. Her fotonun altına da "neydi, ne oldu" minvalinde başlıklar atılacak. Geçtiğimiz yazlarda yapılan haberler copy-paste yapılacak, gazetecilerimiz fazla enerji sarfetmeden köşelerini dolduracak.

O diil de, ben şuna takıldım. Magazin basımız klişelerden bıkmış olacak ki saygı, adap, ahlak ne varsa hiçe sayıp mikrofonu Hülya Hanım'ın eski eşi Kaya Bey'e uzatmışlar.Kaya Bey de "ahanda tam zamanıdır" diyip, çaktırmadan iğneyi batırmış saolsun;

Benim bildiğim Hülya o kiloları kısa sürede verir. Ayağını kırdı, zor günler yaşadı. Bu yüzden o göbek çıkmış. Ama Hülya göbekli ve kalçalı haliyle de hâlâ güzel. Daha fazla konuşmayayım. Hayatımızdaki yeni kişilere ayıp olmasın.”

Aaaa Kaya Bey??!! Olur mu öyle şey?? Özlemiştik sizin olur olmaz herşeye yaptığınız yorumları. Hülya Hanım'ın yağ bağlamış göbeği en az Saadettin Bey kadar sizi de enterese eder. Sonuçta siz medeni bir çiftsiniz. Ayrıldınız ama berabersiniz. Hayatınızdaki yeni kişilere neden ayıp olsun ki? Onlar da alışmışlardır birbiriniz hakkında verdiğiniz ipe sapa gelmez demeçlere.

Benim eski sevgilim benim hakkımda böyle ileri geri konuşsa gider gebertirim. Bunun adı da geri kafalılıksa, evet geri kafalıyım, pişman değilim.

Kendime not; sakıngöbeğinedövmeyaptırmasakıngöbeğinedövmeyaptırmasakıngöbeğinedövmeyaptırma..

13 yorum:

Diyetisyen Aslı Kınsız dedi ki...

amadövmeyaptıryoksaiçindekalcakama dövmeyaptıryoksaiçindekalcak...

pippi haşmet dedi ki...

off off zaman dursa kimse yaşlanmasa..

alis dedi ki...

Göbeğime kendi tenimden bikaç ton koyu ten rengi ile six pack dövmesi yaptırsam kimseyi kandırabilir miyim acaba? 300 spartalı gibi hani.

bokbocesii dedi ki...

Yaptiriciim Asli yaptiriciim.Bi delilik anıma bakar.

Hasmetcim, bi cin denk gelse de ne istiosun diye sorsa tam da onu dileyecegim.

Pragmatik Alis geri dondu:) En az Hulya kadar iyi gorunursun bence.

Blue Fire dedi ki...

Benim de bir delilik anıma bakicek zaten o andan sonrası...

bokbocesii dedi ki...

Kampanya yapıcam; Dovme karsıtı sevgili istemiyoruz diye ya.

Blue Fire dedi ki...

Tabiii...

ursula dedi ki...

of benim sinir olduğum şey de böyle selülitli, şişmanlamış insanları manşet yapan gazeteciler. gören de kendileri böyle top model kıvamında ortada salınıyolar zanneder. erkeklerin 6lıları var, kadınlar taş gibi sanki.

Adsız dedi ki...

Bildigim kadariyla Hulya Avsar'in gobeginde yara izi vardi, onu kapatmak için yaptirilmis bir dovme bu.

Peris

bokbocesii dedi ki...

Belli bir acıdan bakıldıgında sebep mantıklı olsa da, her insan evladının elbet yaslanıp da o gobegin elbet sutlac olacagı gozonune alındıgında bırak dagınık kalsın demek geliyor icimden. Boyle bir durumda o dovme fosforlu kalemle cizilmis kitap etkisi yaratıyor

A. dedi ki...

:) Ne zamandır yoktu ortalıkta,tamam artık sıcak yazgünlerinin pazar süprizlerinde sık sık göreceğimiz kişilik belirdi :D Off bişi söylüycem ama olmuycak şimdi,
Selamlar
Ashley

Adsız dedi ki...

hayır yani "türkiyenin en güzel kadını benim"diye beynimizi ziten ve pavlovun köpekleri gibi bizi buna şartlandıran bu kadın kendine bu kötülüğü nasıl yapıyor ben onu anlamıyorum.Üstelik saadettin saran gibi taş gibi,kayış gibi bi heriflesin versene şu kiloları,olsana fiti fit.Bu ne hal,emekli anaokulu öğretmenleri yada vergi memureleri gibi.
not1:saadettin körmüsün malmısın abicim,etrafında ilik gibi kız kaynıyor sen gidip patlak lastikle beraber olmayı tercih ediyorsun
not2:tenis fitleşmek adına bir işe yaramıyormuş
peeee

bokbocesii dedi ki...

Ashley; selamlar bizden ;)

Adsız; Saadettin baska seyler arıyor bir kadında. Her erkek aslında kadının beynine asık olur degil mi??!!