18 Mayıs 2010 Salı

Bu kafamda görmüş olduğunuz...


... kafamın çapı büyüklüğünde ortasında kocaman taşıyla Blair Waldorf'un bile takmakta tereddüt edeceği bir taçtır.

Benim bildiğim başörtüsünün sebebi dikkat çekmemek, dünyevi süsten püsten uzak durmaktır. Tam da bu nedenle manikür pedikür olayına girilmez, kaşlar alınmaz, oje sürülmez, makyaj yapılmaz vs. Bu hanım kızımızın kılık kıyafeti benden pek de farklı değildi. açık renk skinny kumaş pantolon, babetler, gömlek..Ama boyundan yukarı göz atıldığında başörtüsünün üzerine taktığı devasa büyüklükteki tacı bulunduğu ortamda en dikkat çeken insan sıfatını sonuna kadar haketmesini sağlıyordu. Ben mini eteğimle o kadar dikkat çekmezken, hanımefendinin dikkat çekmek için bu kadar mesai harcaması, dini inançları nedeniyle kapanmış insan modelinin yanından bile geçmiyor bence. Kendini böyle sunması daha çok gösteriş kokuyor, reklam kokuyor, "mış" gibi yapılmış gibi geliyor. Perhiz vs. Lahana turşusu akla düşüyor.
Photo by beybi.

12 yorum:

-Mir. dedi ki...

oha çüş.
başörtüsünün benim bildiğim sebebi de senin bildiğinle aynı canım. bu ablaya da anlatsa keşke birisi..

sine'mden dedi ki...

o da muhtemelen biliyordur da,ilgi çekmeye daldığından ana temadan uzaklaşmış,ya da "mış" gibi yapmış dediğin gibi. amannn karıştı zaten herkes kimin neyi ne için yaptığı karmaşık bugünlerde....

draftbeer dedi ki...

Cok tatlı yahu:) Bir de bas ortusu uzeri peruk olayı var Camus absürd yerine yeni bir kelime türetmek zorunda kalırdı yaşasaydı.Manyak lan bunlar.

Blue Fire dedi ki...

Bencede cok keyifli olmus DB.:))
hahahaha.

Nihan dedi ki...

Bende beyaz eteğinden kabak gibi tangası ve dötü görüneni gördüm. Yanımda eşimin annesi olmasa laf sokacaktım valla :) Bana noluyorsa?

ayçobanı dedi ki...

Dellendim gitti, bu ne yahu?!
Sak üstünde damdagan kaz beline vurmayi!!

NzN dedi ki...

Hay bin kunduz!! Bu nedir yahu! Benim küçük beynim bunların "yüce" akıllarından geçenleri anlamıyor...Anlamadığım bu taç mıdır yoksa başörtüsü süsü müdür?

lale kunt dedi ki...

o gerçek mi yahu? çüşingen

Adsız dedi ki...

cadı,birde moda sokağı diye bir blog vardı,şimdi kapatmış gerçi bir müddetliğine.oradada ablamız hem kendinin hem okuyucularımdan gelenler diye bi köşe hazırlamış.Aman allahım ne kombinler.o markalı eşarplar,ayakkabılar böyle 10 cm topuklu en seksisinden,o marka çantalar,aksesuarlar,yüzükler,broşlar falan.yüzleri yoktu ama eminim illa güzelcede makyajlarını yapıyorlardır,eh o kadar şahane giyime bet beniz atmış ruh gibi dolanmak olmazzz,en marka full makyajıda vardır bu işin,ha parfümlerini untmayalım,ben hala çakma kullanırım onlar 50 ml.150 tl verdikleri parfümleri

yani sen onların yanında mini eteğinle değil götü açıp yanlarında dursan kesinlikle fark edilmezsin,erkekler gizemli seksapeliteye daha düşkünler.Topuklu ayakkabı kadını seksi gösteren ve giydiğinde seksi hissetmesini sağlayan fetiş ve arzu nesnesi değilmidir,hayır diyen varsa kellemi keser ortaya koyarım.erkeklerin nefsini uyandırmamak,allah rızası için kapanmak"örtünmek",hele hele israftan kaçınmak bunların yaptıklarıyla tamamen tezattt!
valla onlar böyle kapalılarsa!!! ben açık halimle!!! daha kapalıyım arkadaş.
gizem

emine gül:) dedi ki...

hepsi birer küçük hayrunnisa gül ve emine erdoğan olmak yolundalar ablası,elleme, öyle kendilerini kandırsınlar zavallı kızlar,kapalıyız zannetsinler,hişşş ses çıkarmayın,onlar böyle yapsınki erkekler bizi rahat bıraksın:=)))

Uruk Hai dedi ki...

Gece kıyafetidir o... abiye :P

bokbocesii dedi ki...

Abiye dedi yaa :))))