5 Kasım 2009 Perşembe

Ich bin...


-Önümde giden araç kamyon, kamyonet vs ise ve yük taşıyorsa kesinlikle arkasından gidemiyorum.Trafigi altüst edip bi sekilde ordan cıkıyorum."Final Destination" da düsen kütükleri hatırlayın, ne demek istedigimi anlarsınız.

-Kafama birşeyi takmışsam onu bitirmeden rahat edemiyorum, rahat vermiyorum.Örneğin , eğer odama sifonyer almam gerekiyorsa, onu alana kadar "kahretsin,bugun de alamadım" diye kendimi bitiriyorum.Alıyorum, yerleştirmemişsem bu defa da o iş bitene kadar evden kapı dışarı çıkmıyorum.İlla bitecek, illa bitecek.

-Kraldan fazla kralcı insanlara çooook gıcık oluyorum.Daha önce de yazmıştım ya, o durum işte.

-Üzerime fazla gelinmesi hiç iyi olmuyor.Annem bu işin ustası, tek geçiyorum kendisini.Gündüz işten konuşuruz, "işten çıkınce beni ara" diye kapatır."Anne çıktım, markete uğrayıp eve gidicem" dersin, "evden ara" der.Evdeysem ve aramıyorsam, bu defa da "niye aramıyorsun?" demek için arar.Çip takıcam kafama, GPS gibi takip etsin beni, o olacak.Anne olmadan anlamıcakmışım, öyle diyor.

-Yanımda hiç onaylamadığım bir durum konuşuluyorsa ve ben uzun süredir o konuyla ilgili sessiz kalmışsam, bi yerden sonra susamıyorum.Az önce, maillerimizin çıktısını alıp dosyalamak suretiyle server dan silmemizi isteyen IT ci arkadaşa "ağaçlar noolcak??" dedim mesela.Kendisi de bana "ne ağacı???" dedi ki, bu durumda nasıl suni ve sanal bir dünyada yaşadığını anlamam zor olmadı.Kablolar toprakta kendi kendine yetişiyor, network plug larını fareler kakasını yaparak elde ediyor filan sanıyor galiba."Hani ağaçlar varya" dedim "kağıt elde edilen ağaçlar..."Mıkmık bişeyler söyledi ama çok önemli olmadığından aklımda kalmamış.

Akşam alerji oldum da...İlacın prospektüsünde yan etkilerde asabiyet, depresyon filan yazıyordu.Akşama kadar geçer heralde di mi? Maç var da, katil olmıyim diye diyorum.

Bi de "maç var" ın doğal sonucu; Aşk-ı Memnu yalan olur.Müge bana anlatırsın di mi?

11 yorum:

zeynepin sesi dedi ki...

2. ve 4. olaylar bende de vr canım..özellikle 2. olay..bu sebeple bazen hem kendim hem karşımdaki fenaık geçirio :)

bokbocesii dedi ki...

böyle yanlız olmadığımı hissettirdiğiniz zaman sizi ayrı bi seviyorum canlarım.Saol Zeynepcim :)

Ghanima dedi ki...

2.madde kesinlikle geçerli benim için..maç mı var kimin?

bokbocesii dedi ki...

takıntılılar bizi :)) dinamo bukres-gs maci.saat 20.00

Adsız dedi ki...

İşte o 2. madde aynen, birebir ben! Zaten şifoniyer de almam lazım; her gün bunun lafını ediyorum. Alınca yerleştirmeden de hayatta evden dışarı çıkmam. Bir de mesela evi dağınık bırakıp çıkmak zorunda kalmışsam, gün içerisinde devamlı akşam gidince şurayı şöyle-burayı böyle toplayacağım diye düşünüyorum. Normal bir durum değil bu yaa.

4. madde için ise şunu diyeceğim: Saatlerimizin 14:02 gösterdiği şu saatlere kadar annem henüz sadece 4 kere aradı.

bokbocesii dedi ki...

Sifonyerimi ikea dan aldim 129 tl ye.dun yerlestim.cok mutluyum.uzerimden psikolojik bi yuk kalkti.sifoner tavsiyesi verdim Mugecim ama annene care bulamam malesef.Kelin merhemi olsa basina surer :)

Adsız dedi ki...

Hımm... 129 TL ise Aneboda'dır o diye tahmin ediyorum. Bende ya onu ya Malm alacağım. :)

bokbocesii dedi ki...

Aneboda, evet :)) Cok memnunum, tavsiye ederim.Ustelik sevgiliden azicik yardim alarak monte edilebiliyor:) Ufak!!! bir tasarım hatası vardı da, onu cozdu kendisi :)

Adsız dedi ki...

Geçen gün internette gördüm; onların hani o lisede kullandığımız resim dosyalarına benzeyen kısmı var ya, birisi o kısımlarını duvar kağıdı, kumaş falan gibi birşeylerle kaplamış, mobilyaya değişik bir hava katmıştı. Güzel gözüküyordu, acaba öyle mi yapsam acaba diye düşünüyorum. Hoş, böyle şeyleri millet yapınca şahane gözükür, ben yapacak olsam şekil yapıyorum derken düzgün malı da bozarım, sakil bir görüntüyle otururum ondan sonra.

bokbocesii dedi ki...

Güzel olabilir aslında.Bi de içine don-sutyen falan koyacaksan disardan gorunuyor(kendimden biliyorum).O yuzden o sekil bi tasarım namahremi de kapatabilir hani.

Adsız dedi ki...

Hımmmm... Faydalı bir bilgi. :)