13 Kasım 2009 Cuma

Behlülüm! Aç gözünü yavrumm!


Behlülcüm.Yavrucum yabanlara gidiyorsun, aç gözünü.Bunlar ana-kız önce amcanı yediler, sıra sende.Firdevs Hanım kendine yapamadı ya Ednan'ı çatladı hıncından.Şimdi de adamın paralarını yiyor.Bihter desen adamcağızın hayatla bağını kopardı, iliğini kemiğini kuruttu.Şimdi de Ziyagil sülalesinin bi boy ufak erkeğine geçtiler.Bihter seni kullan kullan bi hal oldu.Ee tabi herkesin belli ihtiyaçları var.Kocasına yanaşmıyor ya derdi seninle.Anası desen kızının yediği naneler ortaya çıkıp da Ednan onları sepetlemesin diye seni Nihal'e yamıyor.Nihalciğim de saf-salağın önde gideni.Biz de aşık olduk da böyle salyalarımız aka aka dolaşmadık canım,aaaa.Senle işleri bitsin Bülent'e de bi hal yol bulur bunlar.Bu Yöreoğulları Ziyagillerin kanını emdi be.Uyanın kardeşimmm uyanınnnn!!

4 yorum:

queen's choice dedi ki...

İşte budur arkadaşım!! Katılıyorum!

bokbocesii dedi ki...

tenk yu queen's choice ;)

Adsız dedi ki...

Evet, kesin Bülent için de plan yapar bunlar. Peyker'in yeni doğacak çocuğu kızsa beşik kertmesi ilan ediverirler mesela hemen. :)

bokbocesii dedi ki...

Fikir guzel.Ask-ı memnu senaristleri okuyormu acaba? Gercek olursa telif hakkı iste bence Müge.Burayı da ispat olarak gosteririz;)