21 Ekim 2009 Çarşamba

Ugg DIY

DIY ciler!! Sozum size!! Ugg larimdan sıkıldım.Bu sene de giymek istiyorum kendilerini.Malum ; cok ısıtıyorlar, cok rahatlar vs vs. Ama herkesin dana gibi bacaklarina bakmadan deliler gibi Ugg giyişinden midem bulandı.Bi farklilik pesindeyim.Swarovski taslar , keceli kalemler falan.Önerisi olan blog unda yazsın.Tenk Yu.

Bi de su yukardakinin guzelligine bakarmisiniz? Yirim ben onu, yirim yirim.

13 yorum:

Moda Gezegeni dedi ki...

Ne güzelmiş onlar bayıldım valla pamuk şeker gibi:))

PINK PRINCESS dedi ki...

Kızıma aldım ben bu şirin Ugglardan:)Henüz gelmedi geelince yazarım:)

PINK PRINCESS dedi ki...

ayrıca ben bişi görmüştüm bi fikir tekrar bulursam yayınlayayım..

bokbocesii dedi ki...

cok guzeller di mi? :) Ben de alicam sevgilimin yegenine pembesinden. PP eminim cok yakisir kizina:)Postu da sabirsizlikla bekliyorum.

zeynepin sesi dedi ki...

ben degeçen bi ufaklıkta görmüştüm,pek şirin olmuştu :) bu arada ben de çok sıkıldım,o kadar fazla kişide var ki..nereye kafamı çevirsem bunlardan maşallah..

bokbocesii dedi ki...

Bebek ayakkabisi ya , her daim icin demek daha dogru sanirim :)

Adsız dedi ki...

adı üstünde uGGly bunlar!!! :) ama çok şirinler. Anton Pasha bunları giyen stick figure kızlara "iglo bitches" diyor :) haahahaha dolma bacağım ya bn çok hoşuma gidiyo... :) ama modası geçmedi mi hala bunların? bi de çok düz tabanlı bunlar bebekler için doğru mu acaba? uGGdan yana kaygılarım var!

bokbocesii dedi ki...

:))) iglo bitches :))) hic gulesim yoktu.cok sifat duydum bunlarla ilgili ama en guzeli buydu yaww:)) bu baby ugg larla ilgili durum tamamen isitsin diye sanirim.bunu giyen bebek yuruyemez bence daha.cocuk icin olanlari buyuklerle ayni tabanli.tabi ortopedik filan tartisilir, bilemiciim.Ayrica moda falan bilmem ben, isitiolar da idrar yollarim rahat ediyor.Bosver gerisini ;)

Adsız dedi ki...

Ben ev için zannetmiştim. Sağda-solda görüyordum geçen sene ev için altı ince lastik, içi kürk, üzeri örgü falan, botumsu şeyler de; nerede, hangi markada görüyordum, hiç hatırlayamıyorum. Bu sene görürsem anında alacağım. Sen biliyor musun hiç Bokbocesii?

"Iglo bitches" lafı efsane yaa. Mügemmell daha önce söylemişti bana bunu, şimdi ne zaman Ugg bot giyen birini görsem aklıma bu laf geliyor. :)

bokbocesii dedi ki...

Cok yerde buldum boyle ev botu; La senza,Oysho,VS..Hepsi guzeldi ama veremedim 60 kusur lira.Sonunda markafoniden 12 tl ye twiggy aldim.Twiggy nin yeni sezonunda da guzel seyler varmis, bi bak derim

Adsız dedi ki...

Ovvvv, Twigy'nin sitesine baktım şimdi, ne güzel babetler varmış. Bir ara gidip yerinde kontrol edeyim.

İlk çıktığında 35 TL'ye Gisele terliklerden almıştım; hala giyiyorum, ay ne rahat, ne rahat!

alis dedi ki...

Topshop'ta Ugg/Minnetonka/ev terliği arası hibrid birşey gördüm. Çingene pembesi rengi özellikle gudubet durmakla beraber içi kürklüydü galiba. Terlik modu Ugg Marks&Spencer'da da vardı galiba ama fiyatına bakmadım. Ayaklarınız 39'dan büyük değilse M&S'ın çocuk reyonuna da bakabilirsiniz, ki gördüklerim oradaydı sanıyorum.

Iglo bitches nasıl bir yaratıcı aklın ürünüdür ya, yarın caddede Ugg'luları gördükçe gülücem :D

Yaratıcı fikir: Isabel Marant tarzı yapılıp bileğine aynı renkte süet, zımbalı ince kemer dolanabilir? Mesela;
http://tinyurl.com/yfv8krz ve
http://tinyurl.com/yghzwoc

bokbocesii dedi ki...

alis m&s a bakiciim.bi de bu zincir durumu hic fena fikir degil.yaparsam mutlaka yayinlarim zaten fotosunu.tenk yu.