5 Ekim 2009 Pazartesi

Hayvanlar Günü Meydan Muharebesi


Biliyormusunuz bilmiyorum; dun hayvanlar gunuydu.Bu nedenle Migros cok guzel bir kampanya yapmis.Tum evcil hayvan urunlerinde %50 indirim vardi.Gazete okurken gordum.Annemi aradım. O daha yakın, o halletsin diye.10 dk sonra annem geri aradı , Migros'ta millet birbirini eziyor diye.Kadının biri raftaki tum kedi mamalarini almis.Stogu da yokmus.Insanlar kadına cemkiriyorlarmis.Annem arkasına bakmadan kacmis.Dedim heralde bu durum Cesme Migros'a ozel.Karsiyaka'daydik, vaktimiz de vardi.Hadi dedik gidelim, bakalim.Size mevzuyu soyle anlatiyim siz hayal edin; istisnasiz tum sepetler agzina kadar kedi kopek mamasi dolu, hatta reyonlarda alinmayanlar tahrip edilmis, icinden eksiltilmis.Insanlar kucak kucak yas mamaları, kuru mamalari sepete bosaltiyorlar.Sepetinde mama olmayanlara hayvan sahipleri kotu kotu bakiyorlar "cani etoburlar sizi" diye.Digerleri de onlara "insallah sen yersin o mamalari" diye bakiyorlar, malum iflahlari kurumuz sira beklemekten.O kadar cok insan, o kadar cok mama aliyordu ki biz bi ara acaba bu insanlarin pet shop u var da ondan mi aliyorlar acaba diye bile dusunduk.Cunku normal bir ev hayvanı olan normal bir insan bir sepete tepeleme 50 paket kedi mamasi, 30 paket kopek mamasi,oyuncagi,odul krakeri vs vs doldurmamalı.

Biz kac tane mi aldik? Kizimin kilosuna uygun bi rakam; 4 kuru , 4 yas mama.Normaliz dimi? Yes beybi.

Demem o ki; Migros'um supersin, seni cok seviyorum, evime cok uzak olmana, otoparkının igrenc olmasina ve diger tum yan faktorlere ragmen hep senden alisveris yapiyorum.Ama su guzelim kampanyayi Mercidabık savasına cevirmek yerine keske baska turlu yapsaydin, mesela sadece internetten satsaydın daha hos olurmuydu aciba??

Bi de; dunya kadinlar gununde, anneler gununde, artik Allah kadınlarla ilgili ne tur gun verdiyse, kozmetiklerde %50 istiyorum ona gore.Sevgilim de kendi gunleri icin alkolde indirim istiyor, buradan belirtmis olayim.

İmza: Pek sadık Migros musterileri BB ve Beybi.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bende seviyorum migrosu herseyden önce kaliteli..
Buarada kozmetiklerde %70 indirm olsa :$

bokbocesii dedi ki...

oluuur, beni bozmaz valla :)

Adsız dedi ki...

En mantıklısı Ikea'nın yaptığı gibi kişi/fatura başına belli bir sayıyla sınırlandırabilirlerdi.

Bu arada Kadınlar Günü'nde hakikaten kozmetik ürünlerinde %50 indirim yapıyorlar. Neler almıştım geçen sene, oy oy... Fakat sevgilini gerçekçi olmaya davet etmek zorundayım; hadi traş köpüğü, jilet falan dese neyse. :)

bokbocesii dedi ki...

ikea cözmüs isi, budur. kadinlar gunu demek, hmmm, yeni bi meydan muharebesi icin guc toplamak gerek o zaman.sevgilimin hayatta bir numarali ihtiyaci alkol oldugundan sanirim cok subjektif dusunuyor bazen :)