9 Ekim 2009 Cuma

Dear Nihal


Nihalcim, canim benim.Iyisin, guzelsin, hossun.Hatta sevgilime gore dizideki en guzel yuzlu dişisin.(Bana gore en guzel Peyker, o ayri) Peki ama niye seni giydiren ilgili arkadaslara sunu sormuyorsun;

Bihter'i tas yapiyorsunuz hadi anladik.Firdevs hanimi da tas yapiyorsunuz, hadi onu da anladik.Hamile Peyker bile yıkılırken, ben nie ucuz porno yıldızları gibi dötümü, göbeğimi dana gibi gosteren dar t-shirt, dar kotla 2 bolum geciriyorum?? Gareziniz mi var bana?? Benim babamda para bok kardesim, asıl benim bi evin bi kızı olarak efsane gorunmem gerekmiyor mu??

Hadi canim, bi zahmet


10 yorum:

zeynepin sesi dedi ki...

peykeri tek geçiorum ben de :)

a. gizem dedi ki...

:))))) sinemmm dünkü düşüncelerimi bire bir yazmışsın hihih koptum...
bence de peyker ennn güzeliii :)

bokbocesii dedi ki...

iyi bari yanliz diilmisim, saolun kizlar :)

KUZEY BEBEĞİN DOLABI dedi ki...

ksinlikle nihal'in giydirilmesi hakkinda hemfikirim:) boy ve kilosuna gore nasil GİYİLMEMESİ gerekiyorsa,o sekilde giydiriyorlar kizi ya:)

Miss Beril dedi ki...

benimde favorim peyker..tabiki yalnız değilsin aynılarını bende düşünüyorum ama herşey firdevs'in suçu:d önceden ne sevimli giyiniyordu

bokbocesii dedi ki...

zaten belliydi boyle olacagi.bi gece behlul le baloya gitti, ertesi gun kahvaltida nirinirinnn kucuk sindirella nin dolabi degismis, yan varostaki ablanin dolabina konmus.cok haklisiniz, aynen giymemesi gereken herseyi giyiyor kendisi.

Adsız dedi ki...

bu hatun cok kilo almıs zaten begenmiodum iyice cirkinlesmiş .

Aslı ERATAÇ dedi ki...

ben de yuz olarak en cok nihali begeniyorum ikinci favorim ise peyker:) ama kiyafet konusunda haklisin:)

Moda Gezegeni dedi ki...

Aynen valla duygularıma tercuman olmussun cnm. hele o beyaz t-shirtümsü şey ne öle belini göbeğini çıkarmış ortaya. Zaten boyu kısacık,kıza azcık topuklu giydirin,çizmeli kedi gibi ortalıkta dolaşıyo kaç bölümdür bana dert oldu yahu:))

Unknown dedi ki...

gercekten o döt göbekte kocaman ouş hiç yakışmıyor