22 Ekim 2009 Perşembe

Ayça Şen Başkan Pusu


Butun bir haftadir Beybi'yle koltukta uyuklayip, sonra gecenin bi vakti uyanip onu evine kendimi de yatagima gonderdigimden midir nedir, cok yorgunum.Sonuc olarak da bu sabah cok zor uyandim ve ise gec kaldim.Seviniyorum bu duruma su an cunku gec kalmasaydim Ayca Şen Başkan ve Carlos'taki İnan adlı 21. yüzyıl yaratığıyla asla tanışamayacaktım.Aldığım bilgilere göre İnan 21 yaşında, ses tonundan erkek mi kız mı olduğunu anlayamadığım, Yaşar Üniversite'sinde okuyan köpeksever bir kardeşimiz.Buraya kadar pek bi sorun yok di mi? Arkadaş Ayça'ya şöyle dedi ; "Ayçaaa, yanına gelicem, sonra da seni hayvanım yapıcaaam.Nıahhahahah".????!!!! Ben olsam "Kafan mı güzel İnancım? Dur ben düzeltiveriyim canım" diyip beyninin ortasına beyzbol sopasını çakmıştım.Ayça ve Carlos ise gerçekte olacaklarından çok daha sakindi eminim.Hiç teklemeden "olabilir tabi,sorun yok" gibi laflar ettiler.

Burdan İnan'a seslenmek istiyorum; İnan ! Hastayım sana.Hayatım boyunca senin gibi kız mı erkek mi belli olmayan yavşaklıkta konuşan bir erkeğin beni hayvanı yapmasını bekledim.İnan çok memnun kalırsın, gel al beni.

Ayça ve Carlos; Süpersiniz.Sabahları içim açılıyor valla.

Ahaliye: Ayça ve Carlos'un Virgin Radio'daki sabah etkilerinden sakınmayın, üzülmezsiniz.

5 yorum:

zeynepin sesi dedi ki...

:) sabah 07.30 da işbaşı yapıorum ben,dinlemek isterdim ama..okumak bile hoşuma gitti yani :)

bokbocesii dedi ki...

sabah 7 de başlıyorlarmış Zeynep'cim.Ucu ucuna da olsa belki birazcik yakalarsin ;)

eb dedi ki...

Bloğunun adına bayıldım ben çok sık kullanırım bu kelimeyi özellikle sevdiklerime bokböcesi diye seslenmeyi çok severim.Hani ilk defa gittiğin bi yerde tanıdık bi yüzle karşılaşırsın yha öyle oldum bloğu görünce (:

bokbocesii dedi ki...

:)) tenk yu eb, hosgeldin.

eb dedi ki...

hoşbulduuuk (: