9 Mart 2010 Salı

Orda bir köy var uzakta


BB bu aralar deliler gibi ne bekliyordu??
Alice In Wonderland'in Türkiye'ye gelmesini.

Geldi , geldii :) Peki ne zaman izleyecek? Bilet alsın hemen!!
Alamıyor malesef.Muhtemelen cok uzak bir tarihte, Istanbul'a gittiginde izleyebilecek.Ya da illegal yollara başvuracak.

Neden? Kafası mı guzel??
Hayır.Izmirli sinemaların kafası güzel.Cunku caanım filmi Izmir'e sadece Turkce dublajlı getirmisler.Izlemek istiyorsan mecbursun Turkce izlemeye.

Aaaa !! Daha neler???
Evet , aynen öyle.
.
Su yukarıda yazdıklarımı biri bana söyleseydi hayatta inanmazdım.Ama mybilet, cinebonus ve afm sinemaları ayrı ayrı kontrol ettim, hepsi aynı seyi soyluyor; Izmir köydür, burada İngilizce izlemek isteyen cıkmaz.Bir filmi orjinal haliyle izlemek herkesin hakkıdır ve sinemalar izleyicisine Türkce ve Orjinal/Altyazılı opsiyonlarını sunmak zorundadır.Türkçe haliyle iyi olacağını düşünseydi Tim Burton Türkçe çekerdi zaten.
.
Sonra korsan kötü, korsan fena..Tamam katılıyorum, emeğe saygı önemli ama şu durumda siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız???

11 yorum:

Adsız dedi ki...

çok katılıyorum:))

Blue Fire dedi ki...

Birde bunun 3d kısmı var ki, sanırım o da devenin kulağı olur...
Türkiye'nin hiçbir yerinde filmi 3d ve altyazılı olarak seyredemiyorsunuz.

bokbocesii dedi ki...

O da isin ayri bir boyutu.3D-orjinal/Altyazılı Türkiye'de hic biryerde yok, dagitimi yapilmamis.Avatar'i izleyebildigimize sükredelim en iyisi.

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

3d türkiyenin her yerinde türkçe dublajlı.

Aslı dedi ki...

Neeee ben nasıl olsa en kötü ihtimalle yine İstinye Park'a falan 3d-altyazılı gelmiştir, istanbulda izlerim diye düşünüyordum ama olmaz ki yaaa! Seslendirmeli film seyretmekten hiç hoşlanmıyorum, şimdiye kadar çizgifilmler dışında hiç beğendiğim bir seslendirmeli film de hatırlamıyorum zaten... Digitürk'ün en çok bu yanını seviyorum, orjinal dil ve türkçe altayızıyı seçebilme imkanı veriyor...

*STYLEBOOM* dedi ki...

ya sekercim bu filme hatta genel olarak tim burton'a nedir garezi turk film dagiticilarinin anlamis degilim, corpse bride'da ada aylarca surundurmuslerdi bizi, 7. dunya ulkeleri ile yani anda izleyebilmsitik.

kossssskoca istanbul'da, avrupa'nin gobeginde diyolarki ya 3D izleyeceksin ya orjinal,bu ne cürettir!!! icinde her "animasyon" gecen seyi cocuklar icin sanan cehaletin icine....

bokbocesii dedi ki...

Zaten ben de UIP ye goruslerimi bildiren kapsamlı bir mail attım.Arz olmalı ki talebi yonlendirsin.Çok buyuk saygisizlik bence.

Adsız dedi ki...

Ben toptan filmi izlemeyerek bütün bu dertlerden kurtulmuş oluyorum ama sana çok hak verdim.

bokbocesii dedi ki...

Ben de dublajlı izlemeyi reddediyorum Mugecim.Sonuc aynı, ben de izlemiyorum.

The Lizard Queen dedi ki...

ben de yazmistim bunu kendi blogumda. bir sene bekledikten sonra bu gercegi ogrenince o kadar yikildim ki hala izlemedim filmi. trip atiyorum kaprisli sevgililer gibi

bokbocesii dedi ki...

Bende de mevcut o trip.Orjinali gosterilmeden asla gidip izlemicem.