30 Mart 2010 Salı

Karar verdim, Heidi Klum olucam

Dünü sağ salim, kafa göz yarmadan, işsiz kalmadan atlattım.Ta taaaaaaaa.....Cengaver BB karşınızda.Kimseye "sizi şöyle yenicez, böyle eviricez çeviricez" dememiş olmama rağmen tüm fenerli insan ahalisi bana naaaaaaaah yaptı dün.Sukunetimden kaynaklı bir ezme söz konusuymuş sanırım.365 günde 1 gün ellerine düştüm diye, şanslarını sonuna kadar kullandılar maşallah.

Sportif aktivitelerim TV karşısında sinir olmaktan ibaret değil bu aralar.Pilates'e başladım üzerinize afiyet.Hareketleri yapmak, spor salonu bulup başlamaktan daha kolaydı.Bornova - Profesörler Sitesi denen pahalı bilinen ancak sadece bir çukurdan ibaret olan semtte, bir insan evladı pilates salonu açmayı akıl edememiş.Bu semtin ev hanımları günlerini sadece izdivaç programlarıyla dolduruyorlar galiba.Allem ettim, kallem ettim, güç bela bir yer buldum, istediğim gün ve saatteki grupta kendime zorrrrlaaa yer açtırdım.Az daha hocaya açıktan para teklif edecektim.Ve çok şükür ki geçen perş ilk dersime başladım.Bundan sonra haftanın belli günleri popomun yanak kısımlarını Rambo bir mengeneyle sıkarken ve karın kaslarımın hiç bilmediğim bölümlerine içerden saçörgü yapılırken size sesleneceğim.Zira ders sonrası da kaslar çalışmaya devam ediyormuş .Haftada 3 saat pilatesin bedeli 7 gün 24 saat saf acı, plajda karnımdan kasıklarıma inen kasları göstermenin değeri paha biçilemez.

Beni en çok gaza getirense pilates eğitmeni.Kendisi benden 6 yaş büyük, 2 tane çocuğu var ve sımsıkı, minicik, daracık, sinir bozucu..Dizimden lastiği geçirip yan yatmak ve bacağımı açıp kapamak suretiyle popomu hayattan bezdirirken, yan matta kendisinin siyah tayt içindeki daracık poposunu görmek, beni aynı anda hem gaza getirip hem sinirden gebertiyor. Dilim dışarda, vücudumun sayısız noktasından giren elektrik çarpmış gibi krampları hiçe sayarak tüm hareketleri tamamlıyorum. Sınıfta yüzüm genelde hocadan tarafa çevirmeye çalışıyorum çünü kalan ev hanımı ahalisi hareketleri tam yapmıyor, benim de dikkatimi dağıtıyor.Nefes al denilen yerde nefes verip, "topu kaldırıyoruz" denildiğinde indiriyorlar.Bir taraftan da akşama ne yemek yaptıklarını konuşuyorlar.Aynı anda bu kadar dış faktörün beni etkilemesine izin vermemek amacıyla hocanın poposuna odaklanarak en doğru şeyi yaptığıma inanıyorum.

Bir de tabi bu ev hanımlarından birinin emo olmasına 3 kalmış derin bakışlı bir kızı var.Belli ki hanfendi kızını evde bırakmaktan tırsmış, onu da kolundan tuttuğu gibi yanındaki mata atıvermiş.İyi, güzel de, bu 15 yaşında hayatının baharındaki ergenimiz bütün ders boyunca gözünü benden 2 dk ayırmıyor.Hareketlerin neredeyse hiçbirini yapmadan bağdaş kuruyor, kah gözlerimin içine bakıyor, kah v yaka tshirtüm içinden göğüslerime , olmadı popoma..Lezbiyen de yeni yeni mi anlıyor bilmiyorum ama benim ona hitap ediyor olma ihtimalim beni korkutuyor.Zira 5 parmağına sürdüğü 5 ayrı renk oje, gözünün üzerine düşürdüğü kıvırcık saçları ve su bidonu çakması poposu beni asla cezbetmiyor.Ayrıca zar zor bulduğum pilatesteki yerimi bir imkansız aşka feda etmem, anasını alır kızıyla kafa kafaya tokuştururum, ona göre.Hem zaten, bi gün cinsel tercihimi değiştirirsem ona değil, hocaya yazarım. En azından dondurmalı sufle yemiş olurum, dünden kalan kerevizi değil.

11 yorum:

C3Moi dedi ki...

son 20 maçta 2 galibiyet alıp yenecez diye bagırmanızı anlayamıyorum.

bokbocesii dedi ki...

ben ne diyorum o ne diyor yaww.ustume mi oynuyorsun anacım sen benim?? ben bagırmadım herhangi birsey icin.bagırdıysam da pazar gunu leo franco ya bagırmısımdır avazım cıktıgı kadar, baska da yok.ayrıca 20 macta 2 galibiyet..biraz ayıp oluyor ama...hadi buna da cvp vermiciimmm.

Aslı dedi ki...

Dondurmalı sufle - dünden kalan kereviz kıyaslaması süper olmuş:)) Yanlız senin kereviz belki de o yaşlardaki "Ahanda aynı buna benzemeliyim" saplantısı geliştirip senin üzerine salmıştır... Pilatese ben de başlamıştım ama hundred kaldı sadece elimde, diğer hareketleri unuttum gitti, sadece her gün hundred yapıyorum 3-4 set... Gülerken, öksürürken, uyanınca gerinirken bile karnım acıyor:( Sen merdiven inerken ya da oturmaya çalışırken de acı çekiyorsundur kesin:))

bokbocesii dedi ki...

Hmmm bak o da olabilir.Ben hocaya , o bana.Cok türk filmi olmusuz be :) Benim canımın yanmadıgı an yok!!!Bildigin yok.Hamur kıvamındaymısım, vucudum bu kadar sene spor yapmamanın intikamını alıyor benden.1 ay sonra gecer dedi hoca,bekliyorum :(

keLemek dedi ki...

onların tek rakibi ve tek derdi biz olduğumuz için ondan bu kadar safsata.
hı biz şahane miydik.nerde o şahane galatasarayım.bu kadroyla ilk üç bile zor derim kendimce..
amma velakin diyeceğim şudur ki bizim derdimiz fenerbahçe değil.onların olduğu gibi..

ayrıca o uyuz ebru şallıya ne demeli?bi damlacık zaten.ben en çok ona gıcığım.öyle böyle değil hemde.

Adsız dedi ki...

Bak, bak, o kurstaki kıza şöyle yap; hani ağız hafif açık, biraz dayılanan-biraz dalga geçen bir bakışla kafayı inceden sallayarak yapılan bir "Ne baktın yaprağım?" şeklinde bir surat ifadesi vardır ya, işte onu yap, onu.

Pilates olayını çok kıskandım, ben de istiyorum yaaa, ben de! :)

bokbocesii dedi ki...

kelebek; ebruyu yolasım var.

müge; anasının bakmadığı bir anı kolluyorum, bak ben ona neler yapıcam.pilates çok acı veriyor ama gitmen lazım.her insan evladı kendine bunu bir kez olsun yapmalı.

The Lizard Queen dedi ki...

ben evde dvdden yapiyorum bazen. super bir sey birakma sakin.

bokbocesii dedi ki...

Bi de onun hocanın sana mudahale ettigi halini dusun.Anam ne kolaymıs bu hareket diyorum, megersem yanlıs yapıyormusum.Hoca gelip beni bi duzeltiyor, ters geliyorum o dakikadan itibaren.

cinchin dedi ki...

Meraba,
Kuzenimde evka3 civarında oturuyodu ve aynı dertten müzdaripti en sonunda bir kuaförde power plate'e gitti. Ben platesi geçen sene marttan eylüle kadar gidip bıraktım, en mutlu zamanlarımdı, şimdi yine başlama planları yapıyorum. Her hafta bu hafta diyorum. Haftaiçi zor gelebilir ama haftasonu üşenmezsen alsancakta Studio İzmir'e gidiyorum. Tavsiye ederim, burda da ilginç tipler bol bol var, eksikliğini hissetmezsin. Selamlar.

bokbocesii dedi ki...

Cinchin pilates bence de super.Suclu hissediyorum kendimi gidemezsem.Studio Izmir icin de tesekkur ederim onerine ama malesef bir sure ctesi calısmak zorundayım :( Haftasonu free oldugum bir donem olabilir;)