26 Mart 2010 Cuma

Kafam Dumanli

Bizim arka mahallede bir düğün vardı geçenlerde.Ben de fotografını yayınlıyım istedim.

Gelin , ucuz olsun diye gelinligini perde kumasindan diktirmis.İscilik cok iyi değil ama dandik swarovskilerle isi kotarmaya calismislar.Gelinin saci ve makyaji ise gelinligini aldigi yerin hediyesi.Dugunden 1 saat once soyle bir yapılıvermis.

Damat , ozel bir kıyafet almamis bugun icin.Zaten evde varmis , giymis cikmis.Zaten bi kac saat once uyanmıs da gelmis.

Dugunde misafirlere cerez, mesrubat ve pasta ikram edilmis.Cocuklar piyanist santorun caldigi gunumuz populer sarkilariyla cok eglenmisler.Dugun takı merasimi ve genc cifte mutluluk dilekleriyle sona ermis.

Sizce de Seckin Piriler ve Duman'ın solisti Kaan Tangoze'nin dugununde bir gariplik yok mu? Sanırım Kaan'ın kafası cok fena guzel, bugun uyandıgında ben naaptım diye kendini yerden yere vuracak. Seckin'in bir tek zafer isareti yapmadigi kalmis. Adamı kapmıs nasılolsa.Ne diyelim; Allah bir yastıkta kocatsın.

Kankilerime not; Bi gun evlenirsem ve boyle bir gelinlik secmeye kalkarsam, agzimin ortasina iki tane cakip beni kendime getirin , olur mu?

19 yorum:

Seren dedi ki...

Sabah gazetede gördüm ben de gelinliği...perde kumaşında bile kalite öyle yükseldi ki,bazen bundan gece elbisesi olur diye düşünürken buluyorum kendimi perdeleri bakarken...bu perde kumaşından da beter...bu arada bir gün öyle bir seçim yapmaya kalkarsan ben bak neler ediyorum sana :)

bokbocesii dedi ki...

Serencim elinden geleni ardına koyma.Yapacagin her turlu sey bir omur o fotograflara bakip aglamamdan iyidir :)

Haydins dedi ki...

Hakikaten bu ne iğrençlik ya..

Nihan dedi ki...

Vallahi sabah aynı şeyi bende düşündüm. Hani yaşlı teyzeler şöyle derler ya oğullarına toz kondurmamak için, yok yoook kesin büyü yaptı bu kız oğluma? :)
Yok işte oğlan hıyar çıktı, kabul et teyze!

bokbocesii dedi ki...

Büyü olduguna inanmak istiyorum valla yav.

*STYLEBOOM* dedi ki...

hakkaten bu nasıl iş yaaaaaaaaa! bu derece zevksizlik kaldı mı seçkin yavrum, aç iki blog oku sana yol gösterelim.

şirinevlerde varoşlar arasında kanatçı haydar diye bi yere giderz bazen(tavsiye ederim) onun tam karşısında da varoş bi gelinlikçi var böle fosforlu pembe filan gelinlkler olan,onlar bile bundan iyiydi.

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

ya bi saniye başa dönelim. sizce seçkin piriler'le (ki bir zamanla kırmızı ayakkap mı ne diye şarkı yapmıştı kendisi) kafası dumanlı duman'ın solisti taan kangöze'nin evlenmesinde bir gariplik yok mu?

bokbocesii dedi ki...

Seckin elbet biriyle evlenecekti de kendisinden Turkiye'nin en iyi gruplarından birinin solistiyle evlenmesini asla beklemiyorduk.O kadar liginin dısına cıkmıs durumda ki tarifi yok.Ikı ayri dunya bu bahsettigimiz insanlar.Kaan in Seckin le evlenmesine sok oldum.Kaan in evlenmesine zaten sok oldum.Kaan in telli duvaklı dugun yapmasına ayrı sok oldum.Dedigim gibi ; kafası guzel.

Burcu Çalışkan dedi ki...

kabus dedikleri bu olsa gerek ne zevksiz bir kadın allahım, ama yazık demek etrafında "dur ne yapıyorsun" diyeni bile yok :))

bokbocesii dedi ki...

İste etrafinda gercek dost niyetine saksakcıların olursa boyle oluyor.Ya da gercekten ve gercekten herkes bu gelinligi cok begendi(Iykkk)

Blue Fire dedi ki...

Eğer kriter estetikse, bence tencere kapak ilişkisi sözkonusu.
Hatta Seçkin'in Kaan'a göre bir basamak üstte olduğunu bile söyleyebilirim.
Kaan gibi sıradışı bir kişilik de ,salim kafayla düşünüldüğünde, beklenen "beklenmeyen"i yapmış durumda ki, çerezli, kötü gelinlikli bir düğün! bizlere malzeme yarattı.

The Lizard Queen dedi ki...

ya valla hani ask bu olablir dese de bir tarafim sunu da itiraf etmekten kendimi alikoyamayacagim.

dun aksam bu resimleri ilk gordugumde aklimdan aynen sunlar gecti: ya niye bizden de bi yoko ono- john lennon ne bileyim bi kate moss-johnny depp cikmiyor. cika cika bu mu cikti?
:)

bokbocesii dedi ki...

BF; Seckin in bi nevi guzel oldugunu ve Kaan in da bi nevi cirkin oldugunu ben de soyluyorum.Olay zaten guzelle cirkini yakistirmak degil.Bu kadar basit bakarsan olaya, Seckin e yazık olmus dersin.Hayattaki yerleri oyle farkli ki bu iki insanın, Tabuu oynarken ikisini tamamen birbirine zıt kelimelerle anlatırsın.Kaan in amaci malzeme yaratmaksa ki hic sanmiyorum yolu bu olmamalıydı.

LQ; aynı seyi dusundum biliyormusun?Axl Rose , John Lennon ..Neresinden tutarsan tut, olmuyor iste

Diyetisyen Aslı Kınsız dedi ki...

kabusss!!! seçkin IQ seviyeni gayet net biliyoruz ama o kadar defilelere çıktın o kadar modacıların içindesin hiç mi bişey öğrenmedin, görmedin yuh diyebiliyorum sadece!!!

nalan dedi ki...

fotomontajdır, evlilik de senaryodur diyorum.
ben başka bir şey diyemiyorum :(

draftbeer dedi ki...

Aksam konser var ooze da. Umit Besen le duet yapıcaklarmıs. Kacırmayın derim.

Aslı dedi ki...

Helin avşarın komedi fotoğraflı yazıları gibi olmuş, gerçek olduğuna inanmak zor oldu! Bu iklinin alakasızlığına mı, gelinliğin komikliğine mi yoksa düğünün abukluğuna mı değinsem bilemediğim için bu konuda kendimi yormamaya karar verdim... Allah akıl fikir ve biraz da göz zevki versin...

MBK dedi ki...

ahaha :D

Şunlara bak nasıl yorum yazıyorlar. Adam dumanlı, nerdeyim ben diyor, kız adamı kapaklamış, halinden memnun.
Bizimkiler onların tasasına düşmüş :) Amaç evlenmek...

Sanırım düz mantık sergiliyorum. Erkek mantığı! En iyisi...

bokbocesii dedi ki...

Seckin icin oyledir de , Kaan icin garip bi durum zaten MBK