9 Mart 2010 Salı

Intikam soguk yenen bir yemektir


Oscarlarda ya kırmızı halı konusuldu ya da Avatar'ın kac tane ödül alamadığı.Evet bence de Zoe Saldana'nın Givency'si gecenin en güzeliydi, tahmin edildigi gibi bir kırmızı halı görsel şöleni de yoktu.Ve evet bence de Avatar en iyi film secilmemekle bir cok insanı şok etti.Ama pek farkedilmeyen bir gercek daha var;

En iyi film ve en iyi yönetmen ödüllerini de toplayan The Hurt Locker'ın yönetmeni Kathryn Bigelow, Avatar'ın yönetmeni James Cameron'ın eski karısı!! Nasıl ama ?? Tam kadınlar günü hediyesi olmus.James Cameron'a dikkatli bakarsanız, bi yandan alkıslarken bir yandan gozlerinden ates cikardigini gorebilirsiniz."Ex"lerin intikamıııııı...Sinemalardaaaa...

Töreni yeniden izlerseniz, Barbara Streisand en iyi yönetmen ödülünü açıkladığı sırada, zarfı açıp "It's about time..." dediği an Kathryn Bigelow'un yüzüne bir bakın lütfen.Bence de artık bir kadın yönetmenin bu ödülü almasının zamanı gelmişti.

Bir de, Sandra Bullock'u izlemedim ama çok merak ediyorum.Julie & Julia'daki muhtesem Meryl Streep'i gecip Oscar'a ulastigina gore inanılmaz bir oyunculuk olmalı.

Sevgilimin Digi-Plus i sayesinde önceden kaydetmiş oldugum kırmızı halıyı dün gece izledik, Oscar'ların tamamını da bu gece izleriz heralde.Uykusuz gecelere son, yasasın teknoloji...Digi..digi...digi..
.
BB bu dedikoduları buradan biliyor.

3 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

The hurt locker izlemedim ama Avatar i nasil supurdu cok merak ediyorum. En kisa zamanda izleyecegim.. Ayrica ben bunu bilmiyodum ve kadinlarin gucu adina diyorum :)

bokbocesii dedi ki...

Zuzu, cok sukur sinema manyagı blog yazarı bir kardesim var da, bu tip ayrıntıları kacırmıyorum ;)

wimparella dedi ki...

aralarında bi çekişme varsa çok iyi olmuş gerçekten başlıkta cuk oturmuş