25 Mart 2010 Perşembe

Garanti!!!...Neren Garanti????

Çemkirmiyim diyorum ama herşey bana karşı.Başım ağrıdan zonkluyor şu yazıyı yazarken.

Bildiğiniz üzere pazar günü büyüüüük derbi var.Evimizde Feneri ağırlıyoruz.Aylardır bu maçla yatıp bu maçla kalkıyoruz.GS Bonus lulara önceden bilet satışı var diye gittik haftalar öncesinden kartlarımızı aldık.Ve büyük gün geldi, biletler sadece GS Bonus lulara bugün saat 10:00'da satışa çıktı.Biletix bildiğiniz meydan muharebesi zaten, o konuya hiç girmiyorum.Saat 11:30 civarı birimiz siteye girmeyi becerdi.Bilet almak üzere kart numarasını girdiiiii....ve Biletix'ten "kartınız tanımlı değil" hatasını gördü. Bu şu demek, pek sevgili bankamız Garanti çatır çutur kartları dağıtıyor ama Biletix'e bu kartları tanımlamadığı için bilet alınamıyor.

Bizim aylardır beklediğimiz maç için bize bu kazığı atarak sabote eden, adı Garanti olmasına rağmen yaptığı hiçbir halt garanti olmayan , güzide bankamıza saygılarımı sunmama izin verin.Çünkü sadece şu yazıyı yazıyor olmak beni en yakın Garanti bankası şubesine gidip mekanı bombalamaktan alıkoyuyor, sinirim hafifler gibi oluyor.

Garanti denen adının hakkını veremeyen banka müsvettesi.
Bu saatten sonra senden bana banka olmaz, benden de sana müşteri olmaz.

19 yorum:

eb dedi ki...

Garanti bankası hakkında olumlu sözler söylendiğini bu güne kadar hiç görmedim, bir yerlerde yanlışlık yaptıklarının farkına ne zaman varacaklar merak ediyorum.

Nihan dedi ki...

Tatlım eski bir Garantili olarak bilgi veriyorum, kartı hiç kullanmadıysan ya da şifre almadıysan (ama 1 kez kullanmak gerek) tanımsız demiştir.

bokbocesii dedi ki...

Niyancım, sifremi tanımladım ve sigorta baslattım.yani kullanilmis oluyor kartım bir nevi.bu cidden biletix ve garanti arasında yasanan bir sorunmus.

aaa iyi aklıma getirdin.ben o sigortayı da iptal edivereyim bari.maksat garanti para kazanmasın.

Nihan dedi ki...

Hıııı :)
Soyguncular zaten :)

bokbocesii dedi ki...

aklıma gelmisken; eger cidden sifre ya da kullanım gibi bir sorun varsa Garanti musterisine bilgi vermeli, soyle soyle yapmazsanız biletix ten bilet alamazsınız demeli.GS Bonus un ne icin alındıgı belli sonucta.

Blue Fire dedi ki...

2 aydır kullanıyorum kartımı,ödeme bile yaptım.
1saat 45 dakika boyunca toplamda ofisteki 4 ayrı kişinin makinasını meşgul eden "biletix the Dick-etmaster" bana diyor ki : "Geçersiz veya hatalı kart numarası".
Öğreniyorum ki, Garanti bankası veya dicketmaster ,hangisinin bok yemesi bilmiyorum, 3 aydan önce tanımlayamıyormuş bu kart numaralarını.
Sonuç: Senin gibi bilet satan organizasyonun da, senden medet umanın da, senin gibi bankanın da.... Başka bankamı kalmadı be klubum,hı,başka banka mı kalmadı???

bokbocesii dedi ki...

Aynen ya.Adnanım Polatım, kalmadı mı baska banka???

Nihan dedi ki...

212 6301668
hadi şikayet faksları yağdıralım :)

bokbocesii dedi ki...

Çok geç be Nihancım.Bu saatten sonra hiçbir anlamı yok.Bilet bitti!! :(

nalan dedi ki...

iyi yutturmuşlar işte.
tanımsız manımsız kaç kişiye sattılar kartı ? bitti işleri. sen ben şikayet etsek de umurlarında değil demek ki.

gülş dedi ki...

bizim ofiste gs bonus card'a ilk önce şefim başvurdu garanti'den sonra hangi sebeple bilmioruz ama başvurusu reddedildi o da denizbanktan başvurdu 3 gün içinde çıktı kartı, sonra ben başvurdum direk denizbanktan -ki işe gireli 2 ay olmuş bi insanım vermese kimse bişey diyemez- benim kartım da bi hafta içinde çıktı, bu arada kart numarasıyla ilgili acaba bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi zira orada girilen numara kartın alt tarafındaki 1905 ile başlayan numara normal kredi kartı numarası değil. ha böyle konuşuyorum ediyorum da saat 11e kadar biletixin sitesini açamadık, açtığımızda da biletler tükenmişti, bilet alamadık sonuçta ve şefim şu anda bir adet barut fıçısı :)
ama bursaspor maçında hiç bir şekilde affetmiyorum ve gidiyorum! bu arada normalde her bonus kartın iki bilet hakkı var derbi için bire indirmişler bunu da. yani iyi hoş karaborsayı engellemeye çalışıyorlar da şu devirde kim bu maça tek başına gider ki?

neyse çenem düştü, saygılar, sevgiler :)

bokbocesii dedi ki...

acaba biz gerizekalımıyız denildi her numara denendi.malesef konu tanıtmama mevzusu.

sefin bi de beni gorse kendini pamuk zanneder.ayrıca bir bilet hakkı zaten cok bomba.otomatikman karaborsaya yonlendiriyorlar.ben bilet aldım, arkadasım alamadı diyelim.eee ben tek basıma maca gitmem ki.naparsın? ararsın gerekli mercileri,elindeki bileti satarsın mecburen.bir bilet daha alamazsın cunku zaten karaborsa ates pahası.kulupten cok kazanıyorlar.

C3Moi dedi ki...

Allahım şaka mı bu bunu okurken telefonuma garanti bankası reklamı geldi ...

bokbocesii dedi ki...

Benim de yazdıktan sonra geldi.Baya kulakları cınlamıstır bence ..

C3Moi dedi ki...

tabi mesjı okumadan kapadım o ayrı mevzu :)))

MaSaLcı dedi ki...

onu bunu bilmem Nilay duymasın :))))

hem zaten maça gitmemeniz daha hayırlı olmuş; nasıl olsa.....

bokbocesii dedi ki...

Nilay a hic lafım yok.Cok yardımcı oldu bize.Ama boyle bir bankada yabana gittigi de asikar.

Macla ilgili de; benim konusmama gibi bir totemim vardır :)

Adsız dedi ki...

Turkcell ve Garanti, ikisine de sağlam uyuzum.

bokbocesii dedi ki...

Uyuz olmamak elde degil ki.