9 Mart 2010 Salı

Es-Es


Dün Eskisehir karsisinda patladık bildiginiz uzere.Skor net; 2-1.Biz oynamadık, oynamaya calıstık sadece tamam da, hakemler de evlere senlikti masallah.3 tane net elle oynamayı ben saydım.Bi tanesi Eskisehir icin Koray'ın golüydü.Sonra hatayı hatayla kapatmalar, Jo'ya penaltı calmalar , falan filan..

Macı ya da hakemleri degil,Eskisehir taraftarını yazmak istiyorum aslında.Cok keyif aldım dunku macı izlerken, sırf onlar sayesinde.Es-Es bando ne guzel bir fikir,ne kadar hos.Eskisehir'in ne kadar atesli bir taraftarı var.Superler.Öyle ya da böyle..Bu taraftara yakıştı Galatasaray'ı yenmek.
.
EDIT: Ben taraftarın güzelliğinden bahsederken, orada maçı izleyen bir aslandan yanıt geldi.Es-Es safraları temizlemeli.Tribunde gordugum bandoya, şarkılara, o güzelim taraftara yazık oluyor.

7 yorum:

Blue Fire dedi ki...

Ah birde GS tarftarının olduğu tribüne taş atıp, iki kişinin kafasını yaranlar olmasa, daha güzel olacaktı. Bu bir-iki çıkıntıyı da temizlesin ES-ES, en iyi taraftar ödülü onların olsun...

bokbocesii dedi ki...

Hmmm bak bunu kacırmısım.Cidden safralar temizlenmeli.

nalan dedi ki...

ben de sabah izledim bandoyu :)
böyle taraftar her takıma lazım valla.

*STYLEBOOM* dedi ki...

eskisehir Anadolu'nun en medeni, en duzeyli, en herseyin farkinda sehirlerinden biri cunku:))birinci izmirim tabii:)

eskisehirli oyle cok arkadasim var ki, valla guzel insanlar!

ama bi daha bizi yenmesinler, ben o kadar medeni diilim arkadas:p

bokbocesii dedi ki...

Eskisehir cok guzel bir sehirmis gercekten.Belediye baskanlarının ufku cok genis bir yonetici oldugundan bahsediyorlar.Ama evet, bi daha yenilmek istemiyorum ben de:)

Unknown dedi ki...

Eğer güzel tribun atkı sallamak,oleeayyeya çekmek ,saksafon çalmaksa,pusuya yatıp istAnbuldan gelenlerin camlarını kırıp soğukta kırık camla istAnbula gitmelerine sebeb olmaksA ultrAs mentalitesinin gereği yk zaten.
Maç öncesi maç sonrAsı devre arası yapılAnlar hiç bilinmez.
hımmm bando güzeldi ,Eskişehir belediyesi de çalışıyor parkeler sağlamdı baya .

bokbocesii dedi ki...

Karsidan gorunen bandoydu, atkıydı, sarkıydı.Cok haklısın cunku ben orada degildim.Deplasmanda takımını yanlız birakmayan UA lar oradaydı.Siz gordunuz, yasadınız.Ancak madem Es-Es iyi taraftar fikrini genele yaymamalıyız, kotunun de genellenmemesi gerektigini dusunuyorum.Dedim ya, Es-Es safraları temizlemeli, stadındaki bozuk parkelerle, kafa goz yaran şuursuz cahil taraftar grubuyla, cam kırmasıyla değil,sadece bandosuyla, tezahuratıyla anılmalı.