17 Eylül 2009 Perşembe

İdeal Koca Adayı !!!

İlgili arkadaş 12 dakikadır filan telefonla konusuyor. Gecen aksam ofisten gec cikmis , pide soylemis, 5 tl filan.Muduru bulamadi once, fisi imzalatsin da muhasebeye odetsin diye.Simdi de fisi kaybetmisler ona cemkiriyor "ben ne hesap vericem, odemicekler simdi, kızıcaklar bana ühüüüüü" diye.Ulan 5 milyon dolar sanki.Al ulan 5 tl, bi sus ya , nasil bi ac kopeksin sen !! Bi erkek ol ya! "Odemezseniz odemeyin lan,size mi kaldım" de.

Isin bi baska boyutuna deginmek istiyorum bi de.Boyle adamlar evli yaa!!!! Tamam her malın bir kör alıcısı var , herkes birer Gerard Butler olmak durumunda değil ama basireti mi baglandi bu kızların da bunlarla evlendiler.Ömür törpüsü be bunlar , ömür!! Bi de bunlar aynı yataga giriyorlar yaww, bi de ustune ustluk cocuk yapıyorlar.Bunların karıları cidden kafaları guzel geziyorlar sanırım.

-Sevgilim , canıııım , askıııımmmmm, mırınmırınmırınmırın
-Hayatım hic canım istemiyor bu aksam
-Siz bilmemkac sene once yaptıgımız evlilige istinaden bana hayır dememekle yukumlusunuz!!

Allaaaaaam , sen bu postu yazmadım say.Sanırım ilahi adaletle ya beni kız kurusu yapicaksin ya da adı Haydar olan bi danayla evlendiriceksin.Cok utandım kendimden su an :S

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Canim benim en iyi arkadaslarimdan birtanesinin kocasinin ismi haydar ve dedigin gibi tam bir dana : ) Herseferinde bu sahane güzel kiz, bu üniversteyi bitirmis, cok güzel isi olan, genelde cok güzel zevki olan, yüzü gülen ve herkese iyi davranan kiz nasil olmusda bu adama kanmis diyorum. Ama olay cok basit aslinda: Adam arkadasima baska, insan icinde baska-- ve önemli olan onlarin mutlulugu. Yani evde cimrilik yapmiyorsa, esine her istedigini aliyorsa, ofisdede 5 ytl´nin hesabini yapabilir. Karisinin bundan haberi olmadiktan sonra ;)

bokbocesii dedi ki...

vivacim blogspot la kavga etmekten ne senin yorumunu yayinlayabildim ne de kendim yazabildim.arkadasinin kocasinin adi haydar mi???cok utandim kendimden.ayrica bu durumun gercek olma ihtimali oldugu icin feci tırstım.bi tane daha seninkine benzer yorum gelirse silicem postu sanirim