28 Eylül 2009 Pazartesi

Genç Ölmek


Hsonu aldigim bir haber "Bu yaşta da öğreneceklerim varmış" dedirtti;

Benimle yaşıt bir kiz arkadaşımının kız kardeşi.16 yaşında.Her zaman gördüğünüz boyalı,kokoş,makyajlı,ugg+beyaz şortlu fix lise öğrencisi.Bir süredir devam eden bir ilişkisi vardı."Napıo seninki?" dedim."Senin haberin yok mu?" dedi."Neyden haberim yok mu?" dedim.Demez olaydım.İçeri çekti beni ve mevzuyu anlattı.17 yaşında ve o da lise öğrencisi olan hasta ruhlu erkek arkadaşı, kızı 2 gözü de tamamen kapanana ve sol bacağı tutmaz olana kadar demir koltuk değneğiyle dövmüş!!!! Kızcağızın kurtulma hikayesi daha da vahim.Çocuğun üstü, başı elleri kan içinde kalınca "bekle, ellerimi yıkayıp gelicem sonra da seni geberticem" demiş gitmiş.Kız iki gözü görmez bir halde bacağini sürüye sürüye üst kata sığınmış.Aklım durdu duyunca!! Ben nasıl çocuk yetiştiricem?? Nasıl bir iştir bu?? Bu adamlari yetiştiren ana-babaların aklı nerde?? Kız ,çocuğu mahkemeye vermiş.Muhtemelen ceza almadan kurtulur yaşı itibariyle.İleride de bakkalla konuştu diye karısını 55 parçaya ayırır.Ben bunları görmek ve duymak istemiyorum.Sadece parlatıcı ve rimel sürdüğüm, deliler gibi dergi okuduğum, karşı sınıfta benden 3 yaş büyük platonik aşkım bana baktı diye yemek yiyemediğim, ctesi günleri sinemaya gitmeyi iple çektiğim, saatlerce kız arkadaşlarımla telefonla konuştuğum günleri yaşamak istiyorum.Benim için 16 yaş hali budur çünkü.Hep, bir gün iş güç sahibi olmuş, kendi parasını kazanıp ayaklarının üzerinde dimdik duran güçlü ve güzel bir kadın olduğum günlerin hayalini kurardım.Bu insanlar 16 yaş halleriyle neyin hayalini kuruyorlar acaba şu an?? Üzülüyorum.

6 yorum:

beetlejuice dedi ki...

Tüylerim diken diken oldu okurken. 16 yaşında bunları yaşamak... Bu dünyaya çocuk getirilmez diyor ya herkes, ben de bu dünyaya çocuk getirmekten, onu büyütmekten korkar oldum:(

bokbocesii dedi ki...

ben de beetlejuice ben de :((

Adsız dedi ki...

n'oluyor anlamıyorum bu çocuklara. çocuklar bu hâldeyse büyükler bin beterdir diye düşünüyorum. cidden ben de bu dünyaya çocuk getirilmez diye düşünmeye başladım.

bokbocesii dedi ki...

bence bizden sonraki nesil-ki ben 81liyim-kafayi yemis durumda.cok erken tüketmekle ilgili bir durum var sanirim Sis.

PINK PRINCESS dedi ki...

Çok üzücü..Maalesef böyle insanlardan benimde haberim var ve ellerini kollarını sallayarak geziyorlar..

bokbocesii dedi ki...

P.Princess, bir sebepten bu insanlar cok az cezayla kurtuluyorlar.Öldürürse ceza vericekler heralde.