27 Ekim 2010 Çarşamba

Ordular...İleriiiiiiii

Sevgilim, calistigi firma nedeniyle 10 gün kadar Auto Show’da olmak durumunda. Yine aynı firmanın “sevgili kontenjan kıyağı” olarak bendeniz de 1-2 gün oralarda olacağım. Auto Show denen hadise yeni arabaları görebildiğiniz, beğendiğiniz ama asla ulaşamayacağınız “makineleri” görmeniz için bir fırsat, başka da bir amacı yok. Eğer benim gibi düşünüyorsanız ya dişisiniz ya da içinizde bilmediğiniz bir yavru kuş yaşıyor. Çünkü pek sevgili arkadaşım Handenin acımasızca attığı nifak tohumları nedeniyle stand görevlisi adı altında totosunu sallayarak dolaşma görevine sahip, bacak boyu 1.20 olan, sarışın süt gibi hatunlar aklımın bir köşesinde benimle yaşıyor.Benim gibi kıskançlığın yanından geçmeyen insan evladından pekala bir canavar yaratılabiliyormuş onu anladım şu an. Evet biliyorum, erkek milleti bu, bakacak tabi, ben de bakıyorum zaten, güzele bakmak sevaptır vs vs. Ama yine ben derim ki işimizi sağlama alalım. Pek sevgili 243 kişiden oluşan izleyici ahalim. Aranızda İstanbul’da oturup da Auto Show’a gidecek olan birileri varsa, siz saygıdeğer kardeşlerimin ulvi bir görevi olacak; Stand görevlisi/Hostesi adı altında bacak boyu ortalamasını yükselten yaratıkları etkisiz hale getirmek. Bu noktada yapabileceklerinizi tamamen sizin hayal gücünüze bırakıyorum ama ben olsam bacaklarına örtü sarabilir, gözlerine biber spreyi sıkabilir ya da çelme takıp düşmelerini sağlayarak hiç olmazsa topuklarını kırabilirim. Elbise yırtmak ya da uzerine su dokmek de ise yarayabilir sanmıstım ama eminim bunlar is kazalarından da gayet verimli faydalanabilir. Aralarında aşifte bi kaç tanesini yakalarsam müdürlerine “arabanızı almak için kaparo getirmiştim ama şu hanfendü bana o kadar saygısız davrandı ki firmanızın gözümdeki imajı sıfır, teessüf ederim” diyebilirim. Ben üzerime düşeni sonuna kadar yerine getirmek niyetindeyim. Sizden de rica ediyorum; beni yalnız bırakmayın. Kökünü kurutalım şunların.
Foto olarak bulabildiğim en temiz olanını kullanmaya calıstım. Eminim bu kızların stand hostesliği disinda cok daha baska kariyerleri de var.

2 yorum:

nehirineylemleri dedi ki...

:)))) Nehir'in babası en başta kuysuğa girecektir bu güzel 'arabalara' bakınmak için. Ben de allaha emanet edip göndericem kendisini:)

L@L dedi ki...

Benim eşimde gidicek fuara bende peşine takılsam iyi olucak :) Görevi üstlenebilirim :))