24 Şubat 2010 Çarşamba

Natural Born Killer

Dün, işyerinden bi arkadaşımın doğumgünüydü.Pasta üflendi , alkışlandı filan..Pasta servis yapılacak.Aaa bıçak almayı unutmuşuz."Ben gider alırım" dedim.Bıçağı bir katil edasıyla sapından ters tutar şekilde ofise dönünce çok dalga geçtiler benimle.Keşke burayı okusalar da anlasalar mevzuyu, yazık oluyordu az daha hepsine farkında değiller.

Benim içimde bir Natural Born Killer yaşıyor sanırım.Mesela uçurumun kenarında mı yürüyorum, ilk aklıma gelen "Aşağı atlasam ne olur?".Ya da yanımda biri varsa onu atsam ne olur.Ya da otobanda kaptırmışım gidiyorum, parmaklarım el freninde dolaşmaya başlıyor; Bi çekiversem ne olur? Direksiyonu aniden 90 derece kırıversem ne olur? Öndeki arabaya geçirsem ne olur?..Bıçak da böyle bir durum.Karnıma saplayıversem ne olur? Örnekleri çoğaltmak çok kolay; balkondan aşağı sarkmak, merdiven çıkmak vs vs.

Bunu öğrenen kankilerim, sevgilim, kardeşim vs. gecenin bir yarısı keserim onları diye benimle aynı evde kalmak istemeyebilir bundan sonra.Korkmayın canlarım, tutuyorum kendimi :) Bu yazıyı yazarken bile heyecanlanıyorum ama çok da önemli değil bence.Katil olmak isteseydim çoktaaaaan olmuştum.

Çığlık tablosuyla ünlü Edward Munch'la doğumgünümüz aynıymış.Bu bir işaret olmalı.

Nan-nan, nan-nan, nan-nan...

15 yorum:

keLemek dedi ki...

benimki fazla stephen king okumaktan onu biliyorum misal
(bkz:aynı kaynım)
seninki neden olabilir acabağ?

Taro dedi ki...

Haha, ben de yükseklik korkum olduğunu düşünürdüm hep, sonradan farklı bir korku tipi olduğunu öğrendiğimde şok olmuştum, yüksek bir yerde duran birisinin kendisini aşağıya atabileceğinden korkuyorum, yüksekte duran bensem, içimden kendimi aşağıya bırakırsam neler olacağı, neler hissedeceğim gibi şeyler geçiyor. Fena bir durum yani.

bokbocesii dedi ki...

Ben de bi aralar deli gibi Stephen King okurdum ama 10 senedir filan elimi sürmüyorum.Bu arada, korku filmi izleyemem, cok kanli sahnelerde ellerimle yuzumu kapatırım, sinemadaysam kacarım.Boyle de cift kisilikliyim

Adsız dedi ki...

Bende de dolu böyle şeyler, zamanında Ayşe Arman da böyle olduğunu anlatan bir yazı yazmıştı. Normal birşey olduğunu düşünüyorum. Sadece bunu itiraf etmek mesele.

La Santa Roja dedi ki...

Bana da geliyor böyle düşünceler :p Metro gelirken birini önüne itiversem mesela ya da dediğin gibi elimdeki bıçağı karnıma saplayıversem ne olur diye. Merak diyelim bari :p

bokbocesii dedi ki...

Sunu anlıyoruz ; ya ben son derece normalmisim ya da hep beraber saykoyuz :)

Blue Fire dedi ki...

Sanırım benimde; arabanın kapısı kapanmasın diye birinin kafasını takoz olarak kullanmak, bir de yerde duran kafaya ayağının dışıyla Ronaldinho misali şut çekmek gibi saklı kalmış yanım var, ama aramızda kalsın, saklı kalsın...

bokbocesii dedi ki...

Aramızda kalsın cidden:)

Diyetisyen Aslı Kınsız dedi ki...

kuzum bn okurken bile dehşete kapıldım
hani trafikte önümdeki denyoyu ezip gecesim var falan desen anlıcam o bnmde hergün içimden bin kere geçen bi hisde bıçağı saplasam falan!!! derin derin nefes al kuzucugum içinden 10a kadar say böle şeyler merak ettiğinde yok yok sen bida merak etme böle şeyleri bak şuan çeşmedeyiz deniz güneş yayılmışız bikinilerimile şezlonglara hersey pozitif hayat güzel:)))

bokbocesii dedi ki...

:)))) Tırsmıs kanki no:1

Control Freak dedi ki...

TIRSMIS KANKİ NO:2 GECEN SENE KESILMEKTEN KIL PAYI KURTULMUSUM BEN ONU ANLADIM :)

bokbocesii dedi ki...

:))) evet 6 ay boyunca sende kalıp seni kesmemisim ya, demekki kimseleri kesmem bundan sonra :))

Blue Fire dedi ki...

Bence herkesin içinde var,itiraf edin, bizbizeyiz:))

Nilay dedi ki...

yalnız olmadıgımı anlamak guzeldi bu konuda:)
Örneğin,
Bıçak falan varsa elimde mutlaka ucunu arka tarafa gelecek sekilde tasıyorum- kazara birini oldurmeyeyim diye..
--yuksek bir yerdeysem eger "buradan atlasam ne olur ki?"
-uçaktayım mesela "lan şu uçak bir duşse mesela acayip aksiyon olabilir"
-tam toplantının ortasında "ya bi s.. gidin gerizekalılar desem"
-otomobilde "kapıyı acsam simdi bi şey olmaz aslında"
-otobuste "makasım olsa bu salak kızların saclarını birer birer kessem tutunacak yerleri çoğaltsam"
-(off simdi soyleyecegimi itiraf etmek bile cok zor ama benim amacım kötü degil aslında bunu dusunurken) bi grup insanı para karşılığı ilaç denegi olarak kullanıp, üremelerini kesin olarak sona erdirecek bir ilaç versem.


Kaç kişiyi yakalanmadan öldürebilirim ya da kanıtları nasıl yok edebilirim? birini öldürecegim zaman en kısa ve temiz yol ne olabilir nasıl dikkat cekmem..

delirmişim sanırım ama kesinlikle psikiyatristime soylemeyecegim bunları:)))

bokbocesii dedi ki...

Vaaay ilaç falan , toplu katliam..Bak nunlar benim aklıma gelmemişti.Nilay sen benim master im olabilirsin ancak. İtiraf edebiliyorsan 3. sayfa haberi olman cok zor, rahat ol ;) Psikiyatristine soylemeye karar verirsen cevabını bana da bildir bari de etrafımdaki insanlara "kacın kurtarın kendinizi" diyebileyim.