10 Şubat 2010 Çarşamba

14 Şubat Ulusal Sevgililer Bayramı


Günlerdir telefonum hiç susmuyor gelen mesajlardan.Inbox um ise gelen maillerden dünyasını şaşırmış durumda.Yok, gizli bi hayranım falan yok.."Sevgililer Günü" var.

Etraftan gelen duyum ve dayatmalara istinaden bugünün olmazsa olmazları;

-Sevgiliye kırmızı gül.Mümkünse bi hafta önceden filan sipariş vermelisiniz, çünkü sevgilisine 101 adet gül gönderme yalamalığı yüzünden mazallah memlekette kırmızı gül kalmayabilir.Ayrıca normalde ödeyeceğinizin 2 katını filan ödeyeceksiniz , şaşırmayın.Çiçekçiler aporta geçmiş 364 gün bugünün gelmesini bekliyor.Ayrıca herkes gönderiyor sevgilisine , ben farklı olayım da göndermiyim filan derseniz yandınız.Sevgilinizin işyerinde yan masada çalışan salak kıza çiçek gelmiş ve ona gelmemişse, ne yaparsanız yapın sizi asla affetmez, bir ömür de susmaz.
-Sevgiliyle özel yapılmış romantik haftasonu kaçamakları, olmadı konserleri , programları, hiç olmadı yemekleri.Otelde kalmaya niyetiniz varsa yatağınız gül yaprakları içinde, yemek masanız kırmızı mumlarla süslü olmalı.Bu yatağı, masayı hazırlarken canından bezen otel görevlisinin beddualarıyla ne derece hayredersiniz bak onu bilmem işte.

-Yemekte muhakkak kırmızı şarap.Yemek sonrası odada şampanya, yanında çilek ve kalp şeklinde çikolata.Şampanya köpüklü şarap şeklinde ve çilekler de hormondan portakala dönüşmüş olabilir, hiç dert değil.Maksat kızlara "ayy çok romantiktiiiii" diyip kıskandırmak.Bunun için her yol mübah.

-Geldik hediye faslına..Erkek tarafına don,kol düğmesi, puro, kravat vs.Mümkünse en pahalısından, en afillisinden.Kız tarafına artık Allah ne verdiyse, aklınıza ne geliyorsa.Pırlanta, ayakkabı, kürk, pahalı bir çanta, parfüm vs..Hediye sepeti olursa daha da makbul.Amaç yine kız arkadaşları kıskandırmak.

-Giyim kuşam..Erkek tarafı mutlaka siyah ceket, beyaz gömlek.Siyah takım elbise filan olursa daha da iyi.Çakma Don Juan olmak durumundasınız.Kız tarafı o gece için özel alınmış elbise ya da etek-bluz.Pantolon kesin yasak, mümkün olduğunca dişi olmak zorundasınız.Mutlaka gecenin anlamına uygun topuklu ayakkabılar, kırmızı ruj ve kırmızı ojeler.Dış giyimden daha önemlisi iç giyim; kati surette kırmızı iç çamaşırları.Aman ha bu çok önemli.Aksi taktirde sevgilinizin bütün hayalleri yıkılabilir.Kırmızı, dantel, jartiyerli iç çamaşırı.Eteğiniz miniyse jartiyer görünmesin diye çekiştirmekten canınız çıkacak, hava soğuk olduğundan biraz da götünüzün donması muhtemel ama artık katlanın bi zahmet, ne yapın edin, birer takım edinin.Zaten bulmakta pek zorlanmazsınız.Victoria's Secret'tan tutun da en paçoz doncuya kadar herkesin vitrininde mevcut.

-İşi daha da ileri boyuta taşımak isterseniz mumlar, parfümler, banyo köpükleri, masaj yağları, saten çarşaflar, şömine,90'ların en romantik şarkıları cd si şeklinde mevzu uzuyor.

15 Şubat sabahı, sevgiliniz ve siz, koşturmaktan yorulmuş, romantik olucam diye aç kalmış, şampanyayla şarabı karıştırmaktan mideniz ters yüz olmuş, yataktaki gül yaprakları vücudunuzun ışık görmemiş noktalarına kaçmış, yapılmış masraftan dolayı aç köpeklerden hallice ama mutlusunuz.Hadi , hadiiii.....Mutlusunuz , mutlusunuuuuuzzzz.

Ha neydi bugünün çıkış nedeni?..Allahın gavuru Saint Valentine di mi? Adamın yattığı yerde kemikleri sızlamıyorsa ne olayım.

2 yorum:

Nihan dedi ki...

Günaydın şekerimmm :)
Anlattığın durumları okurken bile ufff ne sıkıcı yaw dedim, her şeyin sırf gösteriş için olması ne üzücü di mi? "Sevgilim" kelimesinin bile içi boş bu gibi insanlar için.

bokbocesii dedi ki...

Gunaydın Nihancım:) Malesef hersey yapmıs olmak için.