3 Şubat 2010 Çarşamba

Gülü bir gün , seni her gün...


Yaklaşık 10 gündür bende kalmakta olan aile fertlerinin doğal sonucu olarak, yatağımı annemle babama kaptırmış durumdayım.Bu 10 günün yaklaşık 1 haftasında kardeşim paşa hazretleri de bende kaldığından ve "askerden geldi yazıııık" düşüncesi altında evdeki yegane tek kişilik yatağı kendisine tahsis etmiş olduğumdan, salondaki 2 kişilik koltukta yatmak zorunda kaldım.Bakınız 3 kişilik demedim, 2 kişilik dedim.Allahtan tam bir bokböcesi gibi kıvrılarak uyuyorum da sığabiliyorum.Tabi bazı geceler anne sözü dinlemeyip büyük değil de küçük kanepeyi almış olduğum için kendime küfrettiğim zamanlar da olmadı değil.Ama bunu kimselere itiraf etmedim.Paşa, "havayı koklamak" adı altında karılarla kızlarla sürtmek için İstanbul'da olduğundan, tek kişilik yatak bana kaldı.Ancak bu durum, çift kişilik yatakta çaprazlama uyumaya alışkın bünyeme pek bir rahatlama sağlamadı.Gecenin bir yarısı, yatağa sığamamak sonucu açılan kıçım sebebiyle, rüyamda Mustafa Sarıgül'ün uşağıydım.Seçimlerde peşinden koşup milletin boynuna sarı sarı atkılar doluyordum.

1.Rüyaların tersi çıkar; CHP kongresi sırasında Baykal'la girdiği mahalle ağzından hallice ağız dalaşı nedeniyle kendisinden hiç hazetmem.
2.Benimle yürütülecek bir seçim kampanyası sadece ne yapmamam gerektiğini bildiğim politik duruşumla 1 gıdım ilerlemez, aklınızı başınıza toplayın sayın Sarıgül.
3.Sanırım bir süre sarı renk görmek istemiyorum.
4.Annemler biraz daha gitmezse, bir ileri level olarak yataktan düşmekten korkuyorum. Denedim biliyorum, öyle uyanmak psikolojik açıdan çok fena oluyor.

Bu arada yatağıma kondukları gibi arabama da konmuş durumdalar.Taksi parası vermekten imanım gevredi.Sanırım "Çeşme'de hava da pek güzeldir şimdi" şeklinde B planına geçmenin zamanı geldi.

5 yorum:

ayci dedi ki...

ben bir keresinde mustafa sandali görmüstüm, adam bana evlilik teklifi etmisti - oysa öyle mustafa sandal hayrani biride degilim...

bokbocesii dedi ki...

seninki de iyiymis :)) ama emin ol sarıgul den iyidir.

Pelin P.A. dedi ki...

Ahhhaahaa çok korkunç bir rüyaymış, okurken çok güldüm :)))

bokbocesii dedi ki...

Pelincim ; cok fenaydı cidden.En azından tayyip i gormedim, buna da sukur :)

gülş dedi ki...

fotoğrafa bittim ben! :)