25 Şubat 2010 Perşembe

Google'a Soralım, Cevabımızı Alalım Vol.1

Yeni bir seriye başlıyoruz canlarım.Bir kelime girdiğimizde Google bizden cümleyi nasıl tamamlamamızı bekliyor.Google denen zavallı arama motorunun hangi dertlerimize deva olabileceğini sanmaktayız.
Google'a "nasıl" dedik, Google dedi ki ;

Türk insanı çocuk sahibi olamıyor.Hamile kalmayı beceremiyor.Öpüşememesi sonucu zaten bir halt başlatamadığından sevişmesi de mümkün olmuyor.Bebekleri de leylekler getirmediğine göre sonuç alamıyor.Bi de kalkıyor, utanmadan Google'dan medet umuyor.Google aranızda mı yatıyor?

Bi de tabi fiks sorun; Türk insanı mantıları börekleri götürmekten kapılardan geçemiyor.Sonra "aman Google ,canım Google".Yemezler güzelim ya da en azından yememeliler.Bebek mevzusu poponu kaldırmak zor geldiğinden hallolamıyor olabilirmi?

Gitmekle ilgili soruyu çok anlamadım.Evden mi gidecek, yoksa başını alıp uzak diyarlara mı gitmek niyetinde kararsızım.Ancak her iki koşulda da araba, uçak, tren, olmadı bisiklet, taksi vs yardımcı olabilir.Zira Google'ın şöför göndermesi beklenmemeli şu durumda.

Kilo alma kısmı çok gereksiz olmuş.Zira yemek yemek + yan gelip yatmak suretiyle karpuzları büyütmek çok kolay .Kilo alanlar alamayanlara anlatsın lütfen.

Emeklilik, sahil kasabası, bağ,bahçe ..Bunlar herkesin hayali tabi... de emekli olmak için de çalışmak lazım.Google seni işe almaz.Kazara alırsa da emekli olmak istemezsin zaten.Google'ın ofisini görsellerden bi arat istersen, anlarsın.

Bknz. ikinci paragraf.Yeme diyorum, kime diyorum??

Aman beeeee....taktin, bebek de bebek!! Leyleklerle olmuyor bu işler.Yanaş bakalım kocana azıcık.Şöyle bi "Beyim hoşgeldin" de.Süzül şöyle bi karşısında.Ha şöyle, aferin.Olacak ..olacak...Ayrıca, takılma nefes mevzularına.Akciğer, burun falan takılıyor onlar kendi kendilerine.Öğrenip de ne yapıcaksın? Senin daha önemli işlerin var şu an.Başka organlara konsantre olman lazım.Aferiiiin..Öhö-öhö.Şşşşş..Sizi arka odaya alalım isterseniz??

Her derde deva Google, bir derdimizi daha halletti sevgili seyirciler.Bir başka "Google'a soralım, Cevabımızı alalım" köşemizde daha buluşmak dileğiylenn..esen kalın efenim.

6 yorum:

Aslı dedi ki...

Karnım acıdı gülmekten:)) Çok sevdim bu yazıyı:))

Jonathan Thompson dedi ki...

Yaratıcılığının sınırlarını zorluyorsun. Tebrikler BB.Müthiş... xoxox:))

Adsız dedi ki...

İlk kurulduğu zamanlarda ben Google Türkiye ofisine başvurmuştum, hakikaten insanı işe almıyorlar. :)

bokbocesii dedi ki...

Aslı; Tenk yu :)

JT; iyi bakıyorsun da ondan,tenk yu :)

Muge ; Onların kaybı olmus sekerim.

Adsız dedi ki...

Gül gül öldüm yahuu! :):)

bokbocesii dedi ki...

;)