7 Aralık 2009 Pazartesi

Red red wine


Kırmızı ruj istiyorum.Baya bi zamandır istiyordum ama gecen hafta Bihter'de gorunce iyice depresti.Hatta beyaz kazak giyip dudaklarıma kırmızı surmek istiyorum.

Daha once Salincakta İki Kisi-Banu Lancome Amber demisti ama hicbiryerde bulamıyorum.Internette rengini gorup tam benlik demistim ve malesef daha ileriye gidememistim.

Aradıgım sudur; turuncu agırlıklı bir kırmızı. Mat olmayan, dokusu krem gibi yumusacık olan,soft bir ruj pesindeyim.Var mı goren bilen?? Help mee

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Turuncu ağırlıklı kırmızıyı bilemedim, nar çiçeği gibi birşey mi olsun istiyorsun anlayamadım ama sana "Niçin MAC'e bakmıyorsun ey Bokbocesii?" demek istiyorum. Parlaklardan Russian Red, matlardan Ruby Woo'yu göstersinler. Rampaların ustası, kırmızının hastasıyım!

Adsız dedi ki...

Bak, bak, bi de buna bak! :D
http://www.net-a-porter.com/product/66197

bokbocesii dedi ki...

:)) allaaaaam buldum iste aradıgımı,budur.deli seni :))
sekerim MAC, hastası oldugumuz bir marka olmasına ve herhaltımızın kargolarla izmir e gelmesine ragmen, bi rujuyla anlasamıyoruz bi de rimeliyle.lipstick falan ok de rujlar cok mat bana gore.mat olmayanlar bile cok mat.russian red de esmer olsam cok yakısıcak ama bende annesinin rujunu surmus kız cocugu gibi duruyor.bi de evet aradıgım narcicegi :))sen de kırmızı ruj surenlerdensen idolumsun dicem baska da bisey demicem

Adsız dedi ki...

Kırmızı ruj olayımdır benim, lütfen. :) Bakınız:
http://mugeinwonderland.blogspot.com/2009/08/muge-atalay-da-russian-red-kullanyor.html

Yalnız MAC rimel beni de hasta etti. Alalı çok olmadı o yüzden atmaya da kıyamıyorum. Ama azıcık dibini görsün hemen gidip yeni ve şahane bir rimel alacağım. Şu narçiçeği tonu için ise anneme bir sorayım, sanki bir yerlerden öyle birşeyler almıştı. Bir ara turuncu rujlar moda olduğunda ise gidip kendisine turuncu ruj almıştı, tam bir fiyaskoydu. Tabii ki kullanmadı ama kardeşimle "annemin yaran alışverişleri" listemizinde otel kapıcısı paltolarına benzeyen paltosundan hemen sonra yerini buldu. Hahaha, ne paltoydu ama yaaa... Onu da hiç kullanmadı.

Nihan dedi ki...

Sinemcim, bende kırmızı rujculardanım :-)
Ama ben Mac' in bordomsu olanını kullanıyorum.Birde Park Bravo' nun getirdiği Inglot diye bir marka var,onda da far ve ruj renk seçenekleri bi hayli fazla.Geçenlerde sarı ve yeşil far aldım bende, fosfor sarı ve yeşil nerdeyse :)
Çingene Niyan :)

bokbocesii dedi ki...

@muge turuncu rujla kapıcı paltosunu hayal ettim bi an.ohh yeahh :)

@cingene niyan:) inglot aklima gelmemisti.bi de orayi tavaf ediyim bakiyim.

pofiş♥ dedi ki...

pekiii benim ysl rucuma bakan varmııı sürerken kayıverio kalıcı...kıpkırmızı ne kadar çok ve seksi bi görünüme sahip:)

Adsız dedi ki...

Pofiş haklı, YSL rujlar hem renk, hem kalite açısından şahane. Üstelik ambalajları da çok şık, pırıl pırıl.

bokbocesii dedi ki...

hmmm bak sen pofise :) ysl i gidip bi deneyelim yakınlarda bi yerlerde.tenk yu canim :)

ayci dedi ki...

ben kendi rujumu kaybettim...yani yok...belkide biri calmistir! emin degilim...

a. gizem dedi ki...

buldun mu peki şimdi sinemcim :)

bokbocesii dedi ki...

Bugun forum a gidicem Gizemcim.Hem kendime dogumgunumde giymek icin biseyler bakicam hem de douglas a ugricam :) Yarin haber veririm neler yaptigimi

Dominika dedi ki...

bende istiyorum kan kırmızı, kıpkırmızı bir ruj.. ama bende de bu resimdeki kız gibi dursa olmaz mı yaa :))