23 Aralık 2009 Çarşamba

Pre-Aşk-ı Memnu


Behlülcüm , şükür sonunda berberin yolunu buldun.Neydi o saçlar öyle kız gibi? İşte şimdi Ednan Beyime yakışır bi damat oldun. (Bir kez daha ispatlanmıştır ki erkekte uzun saçtan nefret ediyorum.3-4 numaradan uzunu makbul değil)

Nihalcim, kırmızı elbisene hasta oldum.Saçın başın için aynı şeyi soylemem pek mümkün değil ama, idare et hadi.4,5 tan 5.

Arka masada görmüş olduğunuz kafasından şimşekler çıkan hatunsa , evet bildiniz , Bihter oluyor.Behlül'e 2 dk sonra baltayla dalabilir bence.Kendisi yarın yayınlanacak bölümde bir mavi elbise giyiyor..Allah allah...BB demişti dersiniz.Bayıldım , bayıldım.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Bihter'in bu fotoğraftaki lacivert elbisesinden mi bahsediyorsun? Yarın akşam dikkat edeyim izlerken.
Valla ben de bekliyorum yarın akşamı. Yalnız bu bölümde de fazla bir aksiyon olmaması olasılığına karşın televizyonun karşında ütü masamı hazır edeceğim.

bokbocesii dedi ki...

Ya Müge biz kardes cıkıcaz sonunda.Ben de yarın ütü yapiciim ask-ı memnu esliginde.Baska ütü yapıcak varsa ses cıkarsın, persembeyi ütü+ask-ımemnu day yapalım.Ayrıca evet, ta kendisi,iste o elbise.

Adsız dedi ki...

Hahahaha, süpermiş hakikaten! Dün akşam eniştenize "Bundan sonra ütü yapmak gerektiğinde özellikle Perşembe akşamlarını bekleyeceğim, hatta Perşembe akşamlarını ütü gecesi ilan ediyorum!" dedim. :) Yazarken düşündüm; sanıyorum ayda bir ütü yapıyorum. Bir de havluyu, çarşafı ütülemiyorum, sen? (Ultra geyik mode on :)

bokbocesii dedi ki...

:)))ya benim performans da aynı.havluları ütülüyorum yaw.carsafları da ütülemek lazım anneme gore de , valla yetemiorum o kadar, umrum diil.yanlız dikkat et, benim dizi+ütü kombinasyonunda ayran budalası gibi tv ye bakarken elimi yakmıslıgım var , aman kontrollu olalım :)

KUZEY BEBEĞİN DOLABI dedi ki...

ben utu+ask-i memnu ikilisini denedim,tavsiye edilir, en azindan uf bosu bosuna zamanimi harcadim demiyorsunuz:)

bokbocesii dedi ki...

3 olduk :))

Adsız dedi ki...

Evet, Ayakkabı Perisi de ütü yaparak izliyor diziyi, bıraktığı bir yorumdan hatırlıyorum. :) Öyleyse yarın akşam ütülerimizi hazır ediyoruz bayanlar! Acaba yapacak ütümüzün olmadığı zamanlarda ne gibi işlerimizi hallederek izleyebiliriz diziyi, A.P.'nin dediği şeyi hissetmemek için? Hımm, etamin yapabilirim ben. Sahi, etamin, goblen falan birşeyler alayım kendime. Çok severim. (Ultra domez mode on)

bokbocesii dedi ki...

Babaannem de örgü örerek izlio, oldu olacak onunla takiliyim ben bundan sonra :)

Nihan dedi ki...

Kıskandım, bende kardeş olmak istiyorum sizinle ama ben söylene söylene izliyorum, o sayılır mı?
=)

bokbocesii dedi ki...

Domez mod nedeniyle otomatikman kabul oluyor :))

KUZEY BEBEĞİN DOLABI dedi ki...

ay A.P. kimin kisaltmasi acaba diye yorum yapanlarin nick'lerine bakiyorum:) ilahi ben hic ustume alinmamisim 3. sayfa haber kisaltmasini:) diyorum ya Miss Muge sen cok yasa:)