18 Aralık 2009 Cuma

Çağla, senden nefret ediyorum


Hangi insan evladı doğum yaptıktan 45 gün sonra bu şekilde görünebilir? Heidi Klum'u saymıyorum canlarım, insan evladı dedim.O başka bir gezegenden.Ebru Şallı da demeyin bana.Kiwi yemekten kilo almadı ki o zaten.8 aylıkken bile hamile kalmadan önceki kilosundaydı muhtemelen. Sinir oluyorum zayıf insanlara.Beni tanıyanlar "e sen de zayıfsın BB" diyecek ama öyle değil işte.Hayatım boyunca 1 zayıf insanları kıskandım , 2 çok başarılı insanları.Güzellik, saçının pırıltısı, göz rengi filan hikaye..Tabi isterdim saçlarım dümdüz olmasını ama napalım budur yani.Ama asıl mevzu 9 ay ye babam ye şişip , sonra hiçbisey olmamış gibi hayatına devam edebilmek.Bi gün cocuk sahibi olursam kesin yarım dünya olurum ben.Yediğim çikolata miktarı şu halimle bile günlük neredeyse yarım kare.Bi de böyle aşermeler filan....amaaan..eriğin üstüne çikolata sosu döküp yemezsem noolayım.Sonra da hayattan bezerim kilo vericem diye.Çağlacım , kitap yaz canım benim, ne yiyosun, ne içiyosun, nasıl oluyor da oluyor?

Bi de bu elbisenin üst kısmının şekli şemali hala süt veren ve neredeyse lohusa bi anne için ilginç geldi bana.Normal şartlarda giyememesi lazım, ama anlamadım yani??

11 yorum:

beetlejuice dedi ki...

Bokboceem, doğum öncesi bir röportajını izlemiştim 6 kilo aldı diye üzülüyordu. Hayali balık etli olabilmekmiş ama bir türlü olamıyormuş. Doktor kontrolünde 5 kilo alabilmiş sürekli kebap yiyerek:) Ben en çok kilo almayan insanları kıskandım. Neden ben, neden benim koca popom?Pöfff!

bokbocesii dedi ki...

"doktor kontrolunde 5 kilo almak" hahayyyyt !! bak bu konuda son derece üstünüm Cagladan, istersen 1 haftada alırım ben o kiloyu.Bi daha soylemek istiyorum , Cagla senden nefret ediyorum , gercekten :((

a. gizem dedi ki...

hihihi çok tatlısın sinemcim ama ben de resimlere baktımmmm ve hakkaten ben de öyle olacagım diye azmettim... biliyo musun güzelleşmiş bence. yanakları yüzü sacı da güzel olmuş valla helal :)

ayci dedi ki...

kadin gayet mutlu gözüküyor...
onu bunu bilmemde o elbisesinde ki siyah sey ne ki öyleeee :O asil tuhafima giden o!

PINK PRINCESS dedi ki...

Ben ben,şu karnım burnumda halimle nefretimi tarif edemem:)

Haydins dedi ki...

Acaba yemiş de kilo almamış mı, yoksa hiç yememiş mi??
Gıcık bunlar, her sabah sporda anam ağlıyor valla!!Bize de yazık!!

bokbocesii dedi ki...

gizemcim bence de cok guzel gorunuyor, yaramis annelik.

ayci, sinir olmaktan o siyah seyi gorememisim bile yaw:S valla ben de anlamadım inan.

pink princess, kıyamam sana ben:))

haydins, biz normal insan evlatlarının aşık atması gerekenler bunlar diil, ben kabullendim bu gercegi malesef :(

A.Ş.K dedi ki...

bok böcüğü zati hatun 6 kilo gibi bir rekor kırdı yani ebru şallıyı bile geçti, gayet normal.. manyak onlar kafana takma sen :)

bokbocesii dedi ki...

manyaklar di mi? Evet,evet takmiciim.

KokoSh dedi ki...

elbisenin üstü çok kötü ya bnde çağlayı sevmiyorum ama normalde tarz giyiniooo beğeniyorum

bokbocesii dedi ki...

yok ben tamamen zayıf olması itibariyle sevmiyorum.soyle bir 30 kilo alsa bayılıcam kendisine :)