23 Aralık 2009 Çarşamba

Bana kaderimin bir oyunu mu bu??


3 gündür bu yazıya başlayıp başlayıp siliyorum.Bugün sevgilim sağlam kanıtlarla gelince yazmak farz oldu.Buyrunuz yay burcunun aralık sonu burç yorumu;

Venüs/Uranüs sert konumdalar.İnatla kendi düşüncelerinize bağlısınız, kavgacı olabilir, çabuk öfkelenebilir ve tartışmacı olabilirsiniz.

Buyrun burdan yakın!! Ben de diyorum neden 2 haftadır herkes üstüme oynuyor.Geçen hafta canımcılarımla tartıştık, hallettik.Pazar günü beybiye gıcık oldum, kendi içimde hallettim.Dün IT ci arkadaşla birbirimizi yedik, şimdi kendisinin suratına bakmıyorum.Bilgisayarım yansa alıp ona götürmiycem (büyük konuşmıyım).Ayrıca 2 haftadır iş yaşamım bok!!! gibi üzerinize afiyet.Nakliyeciyi bi koşu gidip gebertmek istiyorum.Dalga geçmiyorum, gerçekten denk gelsek boğazını sıkabilirim.Bir arkadaşı işten çıkarttılar,aynı departmanda bile olmamamıza rağmen onun işleri de bana kaldı.Sinirden başım ağrıyor her Allahın günü, eve iğrenç bi suratla gidiyorum, bir süre de kendime gelemiyorum.Tüm bunlara ek olarak, işteki bu sorunları patronlarım dahil kimse sallamıyor.Ben iş tam olmazsa rahat etmediğim için sinirden kurdeşen döküyorum.

Venüs..Uranüs...çabuk yerlerinize bakiim.
Kendimi kesicem ulen sizin yüzünüzden.

6 yorum:

pofiş♥ dedi ki...

puhahah valla şu resim beni güldürmüştüü yazında pek dadlı bitmiş:):):)

sabır arkadaşım sabır....bu da gecer...

bokbocesii dedi ki...

sabır taşı oldum be pofişçim, yeter ama :((

Nihan dedi ki...

Sinemcim, senin bana söylediğin bir şeyi sana hatırlatayım dedim:Yeni bir gün başladı, dün bitti...İçin huzurlu olsun bugün!
Muck!

bokbocesii dedi ki...

nihancım ben de bugun öyle başladım güne , bakalım ne kadar devam edicek :)

Blue Fire dedi ki...

Sen istediğin sürece :)

bokbocesii dedi ki...

keske oyle olsa ama saat 10:30 itibariyle ilk kimi gebertsem diye liste yapmaya basladım:((