17 Ağustos 2009 Pazartesi

Haftasonu Sartorialist'i, Huysuzu, Gıcığı, Uyuzu


Çeşmeliyim ya ben, e haftasonu da başka yere gidecek halim yoktu.Cuma akşamı Tius'ta manzarası uğruna bir nescafe ye 10 ytl verirken bi taraftan da terasta olmanın avantajını kullanıp ahaliyi kestim. Sartorialist edasıyla yaptığım focuslanmalar neticesinde şu sonuca vardım; ben giyinmeyi sevdiğim kadar iyi giyinmişleri görmeyi de seviyorum.Kızlarımız birer Serena ya da Blair havalarında gezinirken kendi kendime bunu düşündüm. Güzel şey giyinmek,giydirmek..ya da kafam uykusuzluktan bulanmışken başka semalara çıktım.

Cumartesi günü geçirdiğimiz Alaçatı 11 faciasından sonra ki bahsettiğim 2 defa üstüste bozuk gelen Mozzarella peynirli salatanın sonunda aç kalıp "bari sufle yiyip kendime geleyim" dediğim anda garson arkadaşın 45 dk önce verdiğimiz siparişi unutmasıdır, pazar günü gidilen Solto içindeki Sir Winston Tea cennet gibiydi cennet.Korka korka sordum arkadaşlara "Ne zaman açıldınız??!!" diye.Allah'tan 1 ay bile olmamış. Yoksa geçen günlerimin zarar ziyan olduğuna kanaat getirecektim.Sevgilim "kimselere anlatmayalım buraları, kalabalık olmasın" dese de, kötüyü söylüyorsam iyiyi de söylemeliyim düşüncesi altında, burayı es geçemem.Hem zaten ön şezlongumda Dolce&Gabbana terlikleri ve Lacoste bebek bezi çantasıyla "Hayıırrrr Dubayiye gitmeyelimmm, Maldivler daha güseeeel" şeklinde telefonla konuşan 85 kilo civarındaki aşırı röfleli abladan anladığım kadarıyla burası yeteri kadar keşfedilmiş durumda.Denizse en güzeli, yemekse tarifi yok (fesleğenli ayran müthiş), bi de iskelesi var upuzun..Bayıldım.

Cumartesi gecesini atladım sanmayın, yine Paparazzi'deydik Danimarka'dan gezmeye gelmiş bir arkadaşın vesilesiyle.Paparazzi'de yine 500 kişilik yere 1500 kişi alındığından nefes bile alabilecek durumda değildik.Bu kalabalık mevzusunu en son mekanın sahiplerinden Özlem Hanım'a anlatmıştım ben.Demiştim ki "5 senedir her cuma cumartesi Paparazzi'deyim ama hiç bu seneki kadar kalabalık görmemiştim.Noolur bişeyler yapın , burası elden gidiyor.Belli bi sayıdan sonra insanları içeri almayın.Gerekiyorsa ben de razıyım geri çevrilmeye:(((" demiştim.Ama kendisi bu kalabalıktan çok memnun olduğundan olsa gerek bizi pek ciddiye almamıştı.Bu yaz benim gibi Paparazzi müdavimi arkadaşlarımın kendilerine yeni yerler aradıklarını biliyorum.Halihazırda zaten ayda 1 defa gitmeye başladığımız Paparazzi'yi toptan terkederiz sonunda, noolur yani???.En azından "Out of my mind" i benimle beraber avaz avaz söyleyen bi grupla eğlenirim, sadece Duman çaldığında eller havaya yapıp diğer zamanlarda kenarda oturan, sadece giriş vermediği için orada olan gereksiz insan topluluğuyla değil!!! Sinirliyim sanırım..Pztesi sendromuna verin...

2 yorum:

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet evet eveet ben de en az çeşmemi sevdiğim kadar canım ülkemde şöyle tarz, şöyle street smart kızlar görmeyi seviyorum:)boşa yazmıyoruz di mi ama!

bokbocesii dedi ki...

:)seni takip edenin hali bi başka oluyor zaten styleboom.bosa yazmiosun cidden;)