24 Kasım 2010 Çarşamba

Post-Bayram

Bayram tatiliniz nasıldı bakalım? 9 koca gün!!! Yat yat bitmez. Herkes gibi bana da güzel geldi tabi.Ben hariç herkes yurtdışındaydı. Paris’ten Phuket’e Mısır’dan İspanya’ya kadar her noktada bir bağlantım vardı bu bayram.Ben işin merkezinde olmayı seçtim; Çeşme’de. Merkezkaç noktası benimle aynı olan ahali hiç de az değildi. Alaçatı’ya yaz gelmişti. Milletin dik dik bakmasından 2 yudum bir şey içemediğim, değil yürümenin, kıpırdamanın imkansız olduğu Alaçatı geceleri.. ah aaahh anılarım canlandı valla. Kalabalığın bastığı noktada Yıldızburnu Tius’taydık. Arkamızda oturan yaşını başını almış ancak yolda başka şeyleri bırakmış insan grubunun kah avaz avaz kah tekme tokat kavga etmediği anlar gayet keyifliydi.Bir noktadan sonra oranın da tadı kaçtı tabi.Dedik bu böyle olmaz. Bi rakı balık yapmak lazım.Zira diyete başlamaya kararlı sevgili kıtlık çıkacakmış gibi ne yiyeceğini şaşırmış durumda.Rakı yapıldı da balık yapılamadı maalesef. Ferdi Baba Port’un mezeleri balığa yer bırakmadı.Kalan 2 gıdım yere de bir sufle bir dondurmalı irmik tıkıştırıldı.

Geceler Deli Deli’de bitirildi. İçildi mi? Hem de nasıl içildi. DJ’in kafası güzel hallerinde bile eğlenebildik ya, daha ne.Tamam ben şöför olduğum için içemedim ama loooooong island larla geceyi uzatan sevgilim ve kardeşim beni de içmiş kadar yaptı. İçkinin üstüne kumru yiyelim dediysek de içimizde kaldı. Kumrucu Şevki’nin sucukları eşek eti filan olabilir benden söylemesi.Ya ben sucuk nedir bilmiyorum ya da..neyse…Yarım kumruyla bana bir şey olmadı da bazı motorlar bozuldu diyim, siz anlayın.

Ben de hala Pazartesi sendromunun kralı var.Bi de baş ağrısı üzerine.Missslllerrr gibiyim. Akşama pilatesi ekerim, temizlik yapmam lazım.Evdeki toz miktarı tiroid hormonlarımı bozacak noktadaymış, sevgilim evimi ve beni böyle aşağıladı işte. Merak edenler için not; çöp ev değilim tabiki, saçmalamayın.Ama 2 haftada bir temizlik yapmayla bu işler olmuyor sanırım. Temizlikçilerin köküne kıran girmiş durumda. Ancak bu kadar becerebiliyorum, sorry.

P.S. Size cok guzel fotolar cekmistim ama sevgilimin makinesinde kaldı.Hem blog yazıp hem foto cekemiyorum ama elbet becerecegim.Beklemede kalın.

1 yorum:

zoitsa dedi ki...

merakla bekliyoruz:)