21 Ekim 2010 Perşembe

I can't do well

Gercekten yapamıyorum.Olmuyor.Bir yerlerde bi hata var.İkimiz birbirimize uygun degiliz.Ben sana fazlayım bence ama sen tam tersini de dusunuyor olabilirsin.Her ne kadar gunumun buyuk bir bolumunde boyle hissetmeme neden olacak seyler olsa da bazen diyorum ki oluyor galiba, yapabiliyoruz biz ikimiz.Ama ben daha dusuncemi hazmedip yenilerine yelken acmamısken pat! oyle birsey oluyor ki daha da hızlı kacmaya calısıyorum senden.Dedim ya bir yerlerde bir hata var.Belki bilsen benim bu hislerimi birseyler yapacaksın duzeltmek icin ama malesef verdigin izlenim de tam aksi.Umrum diil sen ne hissedersen hisset etrafta senden cok var diyorsun gibi geliyor bana.Tamam belki ben kolay demoralize oluyorum, belki self-motivated olmanın hakkını veremiyorum ama sen de katlanılacak gibi degilsin bazen.En dogrusu ikimiz icin de bu isin bitmesi. En kısa zamanda ama en dogru zamanda.Dogru zaman derken seni dusunmuyorum yanlıs anlama, senin umrunda olmadıgım icin gidisim de cok bozmaz seni.Kendim icin en dogru zamanı bulmalıyım.Boylece gogsumdeki fili kaldırıp atabilirim.Boyle boyle hasta oluyor insanlar "işte".

Cok birsey istemiyorum bence.

2 yorum:

keLemek dedi ki...

o filleri bi kaldırıp atabilsek sinemcim bi formülü bi yolu olsa bi söylesen bana da 'işte' huzuru yakaladığımız an o an olucaktır inan.......

Adsız dedi ki...

off ya ben de istiyorum aynı şeyi yapmayı...
ne seninle ne sensiz durumundayım..
telefondayken,işteyken hayatta ennnnn çok özlediğim insan.. yanıma geldikten 5 dk sonra bu kim ya diyorum...ben böle birini sevemem isteyemem olamam sokakta görsem döverim..
ama 8 yıldır yanıbaşımda... offff!!!
ne yapsam, ne yapsak???