7 Ekim 2010 Perşembe

Benden Madam olur, ama Adam olmaz

Pek bi melisalıyım bu ara. Hayır, Melisa diye bir arkadaşım yok, hiç olmadı. I-Ih, VW Melissa'lar da değil bahsettiğim. Onlar benim olacak bir gün, aradığım rengi bulduğumda. Haplıyım bu ara, melisa haplı. Prozac'ın 7-8 aşama öncesi. Level-1 Melisa hapı; sakinleştirir, yaşanılan ortama uyum sağlanmasını sağlar, susturur, oturtturur. Başka türlü bu ömür geçmezki buralarda. Benim söylediğime önce hayır diyip sonra sanki kendi söylemiş gibi söyleyenle geçmez ki! Saygı problemim var benim. Mesela erkek adamın futboldan anlamayanına, takım tutmayanına, alkol almayanına, ben birşey anlatırken ürkek ürkek gözlerini kaçıranına sonra olmayan otoritesiyle birşeyler isteyenine saygım yok benim. Hayat bilgisi olmayan, kültürü olmayan, loser adama daygı duyarmıyım? Duymam.Saygı duymadığım adamın lafını dinlermiyim? Hayatta dinlemem. E nooluyor? Bu inatçılığım, dik kafalılığım başağrısı, derin derin nefes alma olarak bana geri dönüyor. Melisa hapımı içmişmiydim diye düşünülüyor. O an içildiyse de placebo etkisi yaratıyor.

Bi de midem bulanıyor bu aralar. Padişahın kızıyım mübarek. Totomun yedi kat altına bezelye koysalar hissedicem. Pazar akşamı yediklerim hala gece gündüz benle beraber. İştahım da kalmadı. Gastrit bence. Stres tetikliyor. Bu kafayla daha da beterini olurmuyum? Olmam diyemiyorum.

Ah keşke ben de ayıya dayı diyebilen ahaliden olsam. Bak o zaman nerelerdeydim, neler yapıyordum. Ama yok mu şu hakkaniyet duygum, yok mu şu politik davranamayışım. Ah , aaah.. olucak gibi değil. Ben daha çok melisalara boğulurum. Çayını da içerim, çiçeğini de koklarım, hapını da yutarım.

Fotonun konuyla alakası yok. Kendileri Nars Bento Box Set oluyor.Geleneksel Japon tiyatrosundan esinlenerek yaratılmış, çok yoğun ve özel yapım fırçasıyla gelen ruj setleri. Kabuki gibi. Hem kendileri hem de fotoğrafı çok hoşuma gitti, melisaya sos olsun diye koydum.

4 yorum:

Hilal dedi ki...

Hayatımda başıma gelen en kötü olayların sebebi insanların abzürtlüklerine tahammül edememem ve bunu belli etmem.İnsan dayanamıyor gerçekten, dayananlara da saygı,şaşırma,bok atma karışımı duygularla yaklaşıyorum.
Acil şifalar

Nihan dedi ki...

Sabah ağlaya ağlaya birilerine anlattığım derdimi yazıya dökmüşsün Sinemcim. Sendenim bu aralar. Melisa hapı nedir bu arada?
Bana da derman ol gözüm =)

bokbocesii dedi ki...

Hilal bende de var o duygulardan. Daha da beter canımı sıkıyor.

Nihancım hosgeldin canım benim. Aglamak yok, aglamak yok . Bu dertler hep var. Gecmicek belki ama biz cok takmamalıyız. Daha guzel seylere odaklanmalıyız. sans soylerken kendime de anlatıyorum aslında. Melisa hapı eczanelerde var.New Nordic firması uretiyor. En yogun oldugum ogledensonraları alıyorum ben. Placebo mu bilmiyorum ama ise yarıyor galiba. Azıcık da olsa rahatlatıyor. Muck

Nihan dedi ki...

Almalıyım almalıyım :)
Mucuk!