6 Temmuz 2010 Salı

Yaz demek

Bunlar demek işte benim için. Böyle deli işi büssürü incikleri boncukları bi arada takmak demek. Sonra haftasonundan kalan bir havayla işe de böyle gelmek demek. Baktıkça haftasonunu düşünmek demek.
.
Sabahları duş aldıktan sonra ballı sütlü duş jeli kokusu sinmişken tam, bi de üzerine parfüm sıkmak demek. 10 küsür senedir kullandığın parfümün sana o sabah daha bi güzel kokması demek.
.
Karpuz demek, kiraz demek, kavun demek. En çok da mürdüm eriği demek. Kokularını içine çeke çeke yemek demek.
.
Raporun en deli yerinde arkana yaslandığında haftasonu kıpkırmızı yaptığın sırtının sana alarm vermesi demek.Sürdün mü bepanthol ünü bu sabah? Bak soyulucam, yamalı eşek gibi geziceksin demek.

Zürafalı uçuk mavi geceliğinin bile teninde Bihter geceliği gibi durması demek.
.
Her haftasonu illaki Çeşme demek.Sarı çarşaflar demek.Ananemin bademli kayısı reçeli demek. Anne kahvaltısı, limonatası, böğürtlenli keki demek. Işıl ışıl uyanmak demek. Ev demek. Akşama zeytinyağlı demek.
.
Kısacık/bol beyaz şort + tommy dolgu topuk espadriller demek. MAC technakohl liner renkli göz kalemleri demek. Mojito demek. Solto'da limonata ya da fesleğenli ayran içerken, bi yandan şezlongda Vogue okumak demek. Garsonların özel ilgisinden, seni hiç üzmemelerinden, "limonatanıza biraz daha buz alırmısınız" diye sormalarından mest olmak demek. Alaçatı'da YaYa demek.Minicik bikiniler demek, bikiniye doymamak demek. Ellerindeki french in daha bi güzel durması demek.Mini etekler, beyaz t shirtler demek.
.
24 Temmuz Babylon-Bedük demek.
.
Sigma F2.8 70mm lens demek.
.
Bostanlı Bravo'da çikolatalı ve yoğurtlu dondurma demek. Gecenin 11 inde bile hiç üşenmeden dünya kadar yolu sırf o dondurmayı yemek için gitmek demek. Popona yapışmış kaloriler ve ağzında bitter tadıyla uykuya dalmak demek.
.
Cibinlik demek. Mis kokulu beyaz çarşaflar demek. Gelincik reçeli, incir reçeli demek. Çıtır çıtır bir kadeh beyaz şarap ya da roze demek. Bulsak keşke; prosecco demek. Rüzgar güllerinin vuuuvvvv diye ses çıkarması demek.Bağ demek, bağbozumu demek.
.
Yaz demek ben demek
Ben demek yaz demek
Solar panelleri açıp kışa hazırlanmak demek.

4 yorum:

sine'mden dedi ki...

aynen...
hep yaz olsa !

Control Freak dedi ki...

Güzel bir izmir aksamında izmirin ısıl ısıl manzarasına karsı oturup yemek yiyip, buz gıbı beyaz sarap icip (senin secimin :) ), üstüne tatlı yiyip (kimin secimi oldugunu o bilir :) ) kız kıza butun gece kaynatmak demek!!!! bir eksikle ama :(

bokbocesii dedi ki...

:))) tamamen katılıyorum

bokbocesii dedi ki...

'Eeeevet kesinlikle 24 temmuz Babylon Bedük demek!Votka enerjileri devirip kendini kaybetmek ve sahnenin dibinde çığlıklar atmak demek. Ammaaaa öncesinde limanda yemek yemek demek. Veeeeeeeee sonrasında da mutlaka çorbacıda dil çorbası içmek demek! (mızıkçılık yapmadan gerçekten içmek demek :)

Ve son not, çıkar o kolundakileri ben sana daha cicilerini yapcam :)))

...demis Burcu.

Blogger bi kendine gel artık yaaaa :(