19 Temmuz 2010 Pazartesi

My dream location


Nane'yle tanıstırmıstım sizi di mi? Ultra anormal, kişiliğinden ödün vermeyen, rahatsız kedim Nane. Sahibine benzemeyen mal harammış.

Diğeri de "My dream location". Sevgilimin okuduğuyla benim okuduğum arasındaki bağlantıya dikkatinizi çekerim. Bir blogger la bir yüksek meendisin aşkından bu çıkar ancak. Ctesi gelse de yine yatsam, dergi okusam, kitap okusam, "çok soğuk bu su" desem, zorla denize girsem, yılda 10 gün güneş gören ingiliz turistler gibi soyulmadık yerimi bırakmasam, bikinim iz bırakmasın diye sekiz olsam, yatsamkalksamuyusam, yatsamkalksamyüzsem.

Daha önce yazmış olduğum her yer bu hafta insanüstü kalabalıktı, nefes alınmıyordu. "Sen yazdın da ondan oldu" diye bana çemkiren ahaliye sorarım. Sanki Onur Baştürk'üm de, ben yazdım diye program yapacak millet. Topu topu 200 küsür izleyicim var. Herhangi bi yere 200 kişi gitsek de orayı dolduramayız zaten. Ayrıca Okan Buruk'la Demet Akbağ'a Micasa'yı ben söylemedim. Yok artık Ali Sami.
Sonuç olarak; Çeşme Marina'da hiç bişey yok. İğrenç olmuş, öğğk, gelmeyin artık.Civar ahali, sizin marinayı görebilmek uğruna haldır haldır koştururken ortalık yere atıp kaçıverdiğiniz pahalı arabalarınızı çektirmek için, çekici telefonları aramaya başladı, benden söylemesi.

1 yorum:

Diyetisyen Aslı Kınsız dedi ki...

bn en zaman fırsat bulup gidicem acaba milletin tıkış tıkış doldurdugu yerlere :(((