22 Temmuz 2010 Perşembe

Küçük Sırlar

En yerlisinden bizim de bir gossip görlümüz ...ııı... pardon "Küçük Sırlar"ımız var, hayırlı olsun. Ama anladığım kadarıyla dizi yaz boyunca yayınlanıp eylül ayında sona erecek çünkü çok özensiz malesef.

Çocuklar son model arabalarla okula gidip geliyorlar, verdikleri imaj ultra zengin ama kollarına takıp gezdikleri çantalar, giydikleri kıyafetler pazardan alınmışçasına kalitesiz. Bir tek yerli Serena'mız Su'nun elinde adam gibi bir çanta gördüm. Ayşegül'ün kolundaki yılan derili tahta saplı çanta beni benden aldı. Daha yanlış bir tercih olamazdı. Gossip Girl'ü izlerken kıyafetleri salyalarımız aka aka izliyoruz ama Küçük Sırlar bu anlamda çok fena sınıfta kalmış bence. Aşk-ı Memnu setine bi girip baksaydınız da ilham alsaydınız keşke. Deniz Marşan ve Başak Fransez sizi ihya edebilirdi mesela.

Sinem Kobal'ı çok beğenmeme ve Arda'dan dolayı fahri yengemiz olmasına rağmen kendisinin oyunculuğu çok fena malesef. Ayşegül'ü oynayan Merve Boluğur her sahnede kendisine fark atıyor. Eğer bu işi ciddi ciddi yapmak niyetindeyse bence workshop falan, biraz gelişmeli. Bazı sahnelerde allah vergisi ışık da yetmiyor çünkü. Bi de noolur Sinem daha fazla zayıflamasın. Dün akşam kızlarla baktık baktık, nasıl bu kız böyle çirkinleşmiş dedik ve sonunda bulduk; aşırı zayıflamış. Ben ki elimde olsa 40 kilo olmak isterim, ona rağmen Sinem'de olmamış.

Ayşegül'e noolur kırmızı ruj sürmeyin. Sürecekseniz de rugan ayakkabı kırmızısı sürmeyin. Ya da dişlerini beyazlatın. Ya da dişlerine bulaştırmayın. Ya da sürmeyin.

Ali için seçtiğiniz aktör cuk oturmuş, valla bravo. Koca adamı liseli kıvamına getirdiyseniz eski sevgilisi Hande Yener'i de annesi yaparsınız artık. Olmamış, yok muydu başkası?

Ayrıca Çet nedir ya??? :))) Kafanız mı güzel???

10 yorum:

nar dedi ki...

Tamamıyla katılıyorum! O kadar özensiz ve sıradan ki yıllardır yayınlanan çeşitli lise dizilerinin bile altında kalmış!

bokbocesii dedi ki...

Nar kıyafetleri sen seçseydin daha güzel olurdu bence ;)

kupia papalina dedi ki...

Evet bende katılıyorum sonuna kadar..Sinem berbat rol yapıyor..Tutuk tutuk böle ayşegül is baya iyi...Bide benim anlamadığım bu lise çocukları nasıl okula geliyor yaa arabayla ehliyette yaş sınırı kalktımı..Yoksa benim ufkummu çok dar ehheuheuh...Görüşmek üzere...

bokbocesii dedi ki...

Kupia; bu amerikadan esinlenme bi dizi ya. Ehliyeti sorun etmemisler sanırım. Ne de olsa orada ehliyet alma yası 16 :)

kupia papalina dedi ki...

Ehuehuh evet direk copy-paste:))

Diyetisyen Aslı Kınsız dedi ki...

BB anne ve baba rollerindekilerin uyumsuzluğunu da söle cnm.
hiç beğenmedik hiç!!!

kirazzade dedi ki...

Ne güzel bir eleştiri yazısı olmuş bu yaa :)

Eda Yılmaz dedi ki...

kesinlikle doğru tesptiler. özellikle sinem kobal ve merve'nin dişleri hakkındaki yorumlarına bayıldım :)

kıyafetler konusuna katılıyorum. Bir tek Sinem Kobal Tuvana Büyükçınar desteğiyle güzel giyinebiliyor. Diğerleri fosss...

Adsız dedi ki...

sena dediki gerçekten hepiniz igrenç gözlemci ve yorumcusunuz ya sizin trend olan şeylerden haberiniz yok yada gerçekten hepiniz acınacak birere varlıksınız sizede hak veriyorum kedi ulaşamadıgı cigere mındar dermiş sizinkide o nedenden dolayı olsa gerek hep negatif yorumlar yapmışsınız inanın içinizden tek biriniz o hayatın 3/1 ne sahip olabilmek için kendinizden ödün vermeye bile razısınız mesela erkekler çet ve ali gibi olabilmnek kızlarda ayşegül ve su gibi olabilmek için eminm neler vermezdinz çok banel be yapılarınız eleştiri yaparken kıskandınız için degil gerçkten filimin kötü yanını söyleyin tabi bulamadınız için normal bişiy sizde haklısınız .....

bokbocesii dedi ki...

Sevgili Sena.
Ben bu yazıyı yazalı neredeyse 4 ay olmus.Haftasonu soyle bir baktım diziye...hmmm evet dizi hala aynı dizi.Ayrıca;
Igrenc gozlemci ve yorumcumuyuz tartısılır.Ozellikle Nar ın blog una bi girip bakmanı tavsiye ederim.Trendlerle ilgili cok sey kaparsın.Yorumlarım negatif cunku gercek!!Hepsinin sonuna kadar arkasındayım.Hala Su'yun rol yapamadıgını, secilen kıyafetlerin kotu oldugunu, kırmızı rujun olmadıgını, Ali'nin fazla yaslı oldugunu, Chuck'ın pardon Çet'in de saçma olduğunu düşünüyorum.
Tarzından anladıgım kadarıyla senden biraz buyugum.Tavsiyem; Gossip Girl izle ve sonra tekrar konusalım.Kucuk Sırlar gercekten ozgun bir dizidir sonucuna varırsan aynı ortak paydada bulusmamız zor gorunuyor.
Son olarak; hic tarzım olmayarak sunu soylemek istiyorum; beni tanımıyorsun, Su'dan daha iyi bir hayatım olup olmadıgını nerden biliyorsun?;)