21 Temmuz 2010 Çarşamba

The Back-Up Plan

Bu filme gidiyorsanız bir Back-Up planınız olmalı gercekten.Filmin basında "6 yasından kucukler izleyemez", "13 yasından kucukler aileleriyle izleyebilir" seklinde iki ayrı uyarı beliriyor. Ben de bu uyarılara sunu eklemek istiyorum; "Henuz dogum yapmamıs ve icinde bir saat tiklemeyen kadın milleti kesinlikle izleyemez". Film beni bitirdi. Hayatımda gordugum en kotu, en igrenc, en tiksinc dogum sahnesini izledim. Yanımdaki kızlar deliler gibi gulerken ben korkudan ellerimle yüzümü kapattım, kendimi sinema koltuguna gomdum, bir an önce bitsin diye dua ettim. Tasıyıcı annelik mevzusunu ciddi ciddi dusunuyorum. Hala gozlerimi kapattıgımda cocuk havuzunda dogum yapan o kadının suratı ve etrafında davul calan, ayin yapan kadın milleti geliyor gozumun onune. Sinema tarihinin, dogum mevzusuyla ilgili en gereksiz ve igrenc sahnesidir bence, kült olur. Cok ciddiyim, bu tip mevzulardan korkuyorsanız asla ve asla izlememeniz gerekir.

Filmin genelinde dogum hadisesiyle, doktor kontrolleriyle vs ilgili inanılmaz gereksiz bir suru ayrıntı vardi. Bi de filmi JLo'nun uzerine kurmuslar ama olmamıs. Kendisinin rol yapamadıgı yerlerdeki melül melül bakısları bile filmi kurtarmaya yetmiyor. Junk food olarak değerlendirilirse gidin, takılın ama bisey beklemeyin derim.

Bu arada, ben de kafamdan aşağı bir kova su yedikten sonra rimelim bir gram akmamış, süper seksi ıslak saçlarım ve dudağımda parlatıcımla dolaşmak istiyorum, oha sayın JLo.

2 yorum:

pippi haşmet dedi ki...

"İçerde" diye bir film var bokcum, onu hiç izleme e mi?
Sakın sakın..

bokbocesii dedi ki...

bokcum ne yaww?? :))) BB desene allanısen.
Peki izlemem, very well noted.