8 Haziran 2010 Salı

Erkekler Marstan, Kadınlar Başka Bir Galaksiden


Çünkü erkekler asla regl olmazlar. Bu günlerin başlamasından önceki lanet 5 ila 7 günlük bilmemkacıncı PMS savaşlarını idrak etme ihtimalleri yoktur. Onlara göre kadınlar her daim huysuzdur, her daim başları ağrır, çemkirir dururlar. Izdırap dolu bir PMS sezonunu ömürleri boyunca bir kez bile yaşamadıkları için, kadınların her ayın minimum 1 haftasını bitiren iç gıcıklanmalarını, non-stop çikolataya dalışlarını, üşümelerini, karınlarının ağrımasını, kedi yavrusunun bir bakışıyla hüzünlenip hüngür hüngür ağlamaya başlamalarını anlayamazlar. Mesela, halihazırda -10 derecede çalıştırılarak iç organlarımın buz kesmesine neden olan klima sadece benim umrumda, kalan erkek ahalisi için içerdeki hava Miami'den hallice nasılolsa.

Gerçi bu PMS ve regl durumunun erkeklerde de olması halinde mevzunun alacağı boyut beni korkutmuyor da değil hani. Bizde atom bombası etkisi yaratan bu semptomlara karşılık neredeyse tıkımız çıkmadan durumu idare ederken, onlarda zayıf, çıtkırıldım,zarif bünyeleri sebebiyle ağrıdan avaz avaz bağırmakla başlayıp, marketlerdeki tüm çikolatalı ürünleri yağmalamakla devam eden, her ay İK müdürünü arayıp ağlaya ağlaya "çok hastayıaamm" diye izin almalara kadar varan semptonlar gösterecektir. Narin bi tarafları bu dönemde tahriş olmasın diye Mısır'ın en özel tarlalarından toplanmış en hassas ve organik pamuklarla yapılmış altın işlemeli orkidler kullanacaklar, devlet ahalisi tarafından tahsis edilmiş anne şevkati gösteren, ayağının altına sıcak su torbası koyan, ağrıkesici veren bakıcılar eşliğinde bu günleri kazasız belasız atlatacaklardır. Eminim ki onlar için bu günler bile birer gövde gösterisine dönüşecek, tuvalete giderken neremize saklayacağımızı şaşırdığımız orkidler, onların koridorda yürürken salladıkları, şirketin dört bir köşesine yerleştirilmiş "acil durumda camı kırınız" orkid boxlarıyla her daim ulaşabildikleri bir nesneye dönüşecektir. Bu işin de mokunu çıkararak keyfini sürmek yine onlara kalacaktır.

6 yorum:

battodol dedi ki...

ya kışın soğuktan üşüyorum yazın klimadan ama kimse beni anlamıyor bb :( derdimi bir türlü anlatamadım ofisteki erkek milletine hayır kocacimde aynı ofiste barim bu yazıyı bir okutıyım ona da, bu dertten muzdarip olan bir ben olmadığımı görsün hıhh

Blue Fire dedi ki...

Kabullere dayanarak yargilama ve infaz sözkonusu. Itiraz ediyorum!!! :))

bokbocesii dedi ki...

BF bence su an etme, bi 5 gun sonra falan edersin ;)

Blue Fire dedi ki...

"Bizde atom bombası etkisi yaratan bu semptomlara karşılık neredeyse tıkımız çıkmadan..."
Bu tehdidi kamuoyunun takdirine birakiyorum:)))

bokbocesii dedi ki...

Neredeyse!!! dedim.

hay sana ne dedi ki...

klimalara dokunmayın!!!!
tamam belki menapoz dönemime az kaldı ama, dokunmayın yawwwwww

yazın her yer penguen beslenecek kıvamda kalsın