13 Nisan 2010 Salı

This is a man's world

İbrahim Ortaç abimiz yazmıs, kadın olsa nasıl olurmus.Bence cok ilginc bir kadın olurmus:)
Peki BB erkek olsa nasıl olurdu? Buyrun burdan yakın;

-Fena olmayan bir işi olurdu.Hep daha iyisini isteyen hırslı yapısı , kadın olmasının getirdigi kırılganlık ve acıma duygusu cıkarıldıgında öne cıkar, bu nedenle de işinde illaki basarili olurdu.Ezer geçer, gerektiğinde siler atardı.

-Kesin çok şık bir adam olurdu.Zegna takımlar, Canali ceketler, el yapımı ayakkabılar, Burberry trenckotlar..Off, servet degerinde bir dolabı olurdu.En azından olsun diye uğraşırdı.Marka alamazsa da iyi giyinirdi, cok da hos gorunurdu.Baklavalı çoraplara takıntılı olurdu.Yüzlerce çorabı ve kravatı olur, iç çamaşırlarını annesine ya da sevgilisine aldırmaz, kendisi alırdı.Mutlaka atkı kullanmaya çalışırdı.Abidik gubidik renklerden uzak durur, ağır ve soğuk denebilecek bir havası olurdu.

-Yuzune, gozune bakım yapar, sacları dökülmesin diye kafasına ne bulursa sürerdi.Baktı ki çaresi yok, dökülecek, erkenden kısacık kestirir, uzatıp uzatıp alemin maskarası olmazdı.Herkesin kullanmadığı bir parfümü arar, bulur onu kullanır, kimselere de ne kullandığını söylemezdi.Manikür kesin kesin yaptırır ama gay imajı vermemek için de ipin ucunu kaçırmazdı.Ayrıca hiç bir koşulda, Pantene kızları gibi saçları olsa da , saçlarını uzatmaz tıraşına hep çok dikkat ederdi.

-Borc, harc illaki iyi bir arabası olurdu.Simdi de oldugu gibi 3 kurus parası olsa ev degil araba alacagından, orta klasmanın uzerinde, muhtemelen siyah, aile arabası gorunusunden cok uzak bir arabası olurdu.

-Deliler gibi gezerdi.Butun dunyayı gormeye calısırdı.Bu güdüsü, kadın halinde de son derece mevcut ama ömr-ü hayatında kendisi kadar gezmeyi tozmayı seven bir dişiyle daha karşılaşmadığından, tek başına gezmek de bir yere kadar cazip olduğundan, erkek haliyle kendi gibi düşünen daha çok kanki bulur, illaki daha cok gezerdi.Hiç olmadı, kandırır öyle götürürdü."Abi Rusya'da çok güzel vodka varmış, İspanya'da Galatasarayımızın maçı varmış, İtalyan kızları pek bir güzelmiş, Ibiza'da efsane partiler oluyormuş" dedikçe onunla gezmek için can atan bir grup erkek illaki bulurdu.

-Bir üstteki maddeye istinaden; çok koyu Galatasaraylı olurdu.Aynı şimdi olduğu gibi..

- İyi yemek sever, iyi şarap sever, sadece akşamüstü güneşi batırıp keyif yapmak için tüm gün yol gidebilirdi.Gece çıktığında 5 yaşındaymış gibi dansetmez, çalan şarkılara elleriyle klip çekmezdi.Gelen geçen her kıza "yavrum yirim seni" bakışı atmaz, birini beğendiyse de kastırmadan bir şekilde mevzuya girerdi.

-Genel kültürü yüksek olurdu.Okumayı sever,çok bilgisi olur ama yerli yersiz atlayıp bilgisiyle öne çıkmaya çalışmazdı.

-Hastalanmadığı için çok şanslı olduğunu düşünür her ay şükrederdi.Yazın rahat rahat denize girer, kenarda kıvranan kız arkadaşına "sen de gelsene" densizliğini yapmazdı.Çocuk doğurmadığı için ayrıca şükreder, doğumhane kapısında beklemeyi çocuk doğurmakla mukayese etmezdi.Sünnet denen 2 dk lık operasyonu 50 sene durup durup "ama biz de sünnet oluyoruz ühühüüü" diye dillendirmezdi.

-One night stand leri pek olmazdı.Cok gezer, cok tozar, cok sevgilisi olur ama aldatmazdı.Sevgilisi olduğunda da ufak jestlerle onu mutlu etmeye çalışırdı.Ne de olsa kadın mutluysa erkek de mutlu..Kendine asla "kaşar" tabirinden kız arkadaş seçmez, onlar ona yanaşsa da kısa süreli de olsa takılıp başına sardırmazdı.Hastalık kapma ihtimalini gözönünde bulundururdu.Özgürlük duygusu ağır bastığından, zor evlenir, zor cocuk sahibi olurdu.Karısını iyi seçer, çocuklarını onun yetiştireceğini unutmaz, onu da el üstünde tutar, üzmez, iyi bir adam olurdu...Ya da bana öyle geliyor.Ne de olsa bu yazıyı kadınlık hormonlarımın baskısı altında yazmaktayım.Bu hormonlar bu bünyeden çıkarıldığında ortaya yazdığımın tam tersi bir durum çıkabilir tabi.Allah baba bilmiş de mi beni dişi yaratmış acaba?

13 yorum:

Nihan dedi ki...

Oooh Sinem Hanım, böyle adamı herkes sever. Ama bu adamlarda tuvalete gidiyor, o çıktıktan sonra tuvalet öööfff durumda oluyor.Çorapları yatağın kenarında duruyor vs. vs...
Bu anlattıkların dizilerde izlediğimiz, hiiiç kötü yanlarını görmediğimiz karakterler gibi olmuş be güzelcim :)

bokbocesii dedi ki...

Dişi hormonları çıktığında, erkek denen yaratık çoraplarını salona atan, çişini sağa sola sıçratan, sabahlara kadar içen bir mendebura dönüşüyor.Onlar formatta var.Yazmadım artık o kadar :)

Blue Fire dedi ki...

Hıımm...

bokbocesii dedi ki...

Hmmm???

sine'mden dedi ki...

alemsin...itiraf ediyorum burda iyi halleri bahsi geçen şahsı ben kaptım bile:))
Sinem

bokbocesii dedi ki...

Aman ne guzel.Allah mutlu etsin o zaman:) Bu arada cok benzer bi tanesi de ben de var :)

sine'mden dedi ki...

şansımıza içelim:)hahahhhh...

bokbocesii dedi ki...

İçelim sekerim :))

Nihan dedi ki...

Valla bende de var yevrular :)

bokbocesii dedi ki...

Erkek olsam iyi olcakmıs demekki, kızlar seviyor benim gibileri :)))

The Lizard Queen dedi ki...

ben kesin rockstar olurdum, butun o rockstar, kotu cocuk imajinin su disi omrumde bana yasattiklarinin acisini cikarirdim.

bokbocesii dedi ki...

:)) LQ o da iyiymis, yakısır;)

Seren dedi ki...

Sen erkek olsaydın cicim,kesin anlattığın gibi olurdun eksiği var fazlası yok ve ben uzun yıllar önce kapmıştım seni :) Hehhehhe