29 Nisan 2010 Perşembe

Mimdim, Piştim, Yandım


Finduilas-Tusların Tıkırtısı mimlemis beni. Teşekkür ederim:) Eksik kalmıyım ben de dedim.

  • Takip ettiğiniz bloglardan ya da blogunuzda yer verdiğiniz blog listesinden baştan 3. sıradaki bloga girip, onun takip ettiği bloglardan(blog listesinden) -daha evvel görmediğiniz- bir bloga tıklıyorsunuz.
  • Oradaki yazılara göz atıp birini gözünüze kestiriyor, okuyorsunuz.
  • Hoşunuza giden bir paragrafı alıp blogunuzda paylaşıyorsunuz.
  • Bu paragrafla alakalı birkaç cümle sarfetmeyi de ihmal etmiyorsunuz:)
  • Alıntı yaptığınız blogun son yazısına yorum olarak bu mimi düşüyor, kendi yazınıza link veriyor ve bu blog sahibini de mimlemiş olduğunuzu iletiyorsunuz.
  • Son olarak mimlemek istediğiniz başka blogdaşlar varsa mimi onlara da yolluyorsunuz.

Peküüüü...Yaptım gitti.. Peanut Butter and Black Coffee.
İsme vuruldum resmen, çok fena canım çekti, tam benlik. Inspiring listeme eklememdeki tek neden de isim değildi ;) Ve ilgili post;

Ben kızarkadaşlarımı özledim.
Başka da kimseyi özlemedim.
Onlar olmayınca sanki hayatımın yarısı yaşanmıyormuş gibi hissediyorum. Bana en çok onların yokluğu dokunuyor, sanki ben bir balonun içinde yaşıyormuşum da, onların hayatları ben tamamen dışında kalmışken devam ediyormuş gibi geliyor.
İşte öyle bişey.

...demiş PB&BC. O uzaklarda olduğu için böyle hissediyor. Çok zor, öyle iyi anlıyorum ki. Ben bana en uzak olanından normal şartlarda 40 km uzaktayım ama değişen birşey olmuyor, ben de aynı böyle hissediyorum. Mesafelerin uzunluğu ya da kısalığı her zaman fizikle, matematikle açıklanmıyor. Ben de bir balonun tam ortasında oturuyorum ve gitgide o balonu içerden koyu pembeye boyuyorum. Dışardan bakıldığında kimse içerisini göremesin diye, pembeler içinde yaşıyorum bilinsin diye, inadımdan çünkü balonun dışında otururken de değişen birşey yoktu diye. Bir süre sonra görülebilmem için o balonun patlatılması gerekecek ve ben şimdiye kadar etrafına zarar vermeden, korkutmadan, üzmeden patlayan balon görmedim. Ya da daha da fenası o balon uçup gidecek, gökyüzünde kaybolacak, kimse bir daha yakalayamayacak.

2 yorum:

Peanut Butter and Black Coffee dedi ki...

Cok, bin mersi!!
Mimi aldim, hemen cevaplayacagim :)
Sevgiler!
Azer

bokbocesii dedi ki...

sevgiler bizden ;)