7 Nisan 2010 Çarşamba

Hıncal

Miniminnacık bir blogger koskoca bir kose yazarını , bir duayeni nasıl elestirir diyeceksiniz asagidakini okurken, biliyorum.Simdiden soyliyim o zaman; elestirme yok bu yazıda.Serzenis var, uzuntu var.

Ben okurdum eskiden Hıncal Uluç'u.Sırf onun icin sabah gazetesi aldıgımı bilirim.Hele haftasonları süper olurdu Hıncal'ımın tam sayfa keyfi.Gel gelelim, milat nedir tam kestiremesem de kalp ameliyatından sonra olduğunu tahmin ediyorum, bi haller oldu Hıncal Uluç'a.Agresifleşti, iki ayrı uçta, genelde de negatif uçlarda gezinmeye başladı.Aşırı eleştirel oldu.O kadar çok çemkirmeye başladı ki, ciddiye alamaz oldum yazdıklarını.Sağolsun basınımız seviyor Hıncal'ımı gaza getirmeyi, konuşturmayı.Öyle laflar ediyor ki illaki anasayfada yer alıyor.Galatasaray'lı olmasına rağmen,takımının kötülüğünü ister gibi eleştiriyor bu aralar.Can yakmak için konuşuyor, toz kaldırmak, düzen bozmak için.Halbuki en çok iyiliklere , yapıcı eleştiriye ihtiyacımız olduğu zaman şu an.Boşuna demiyoruz "iyi günde, kötü günde.."diye.Yapılan roportajın tamamını buradan okuyabilirsiniz.Ben bi kaç satırbaşı vermek istedim sadece;

-Bu takım küme düşer.

-Rijkaard Galatasaray ile alay etti.Bu adam küstah.Bu adam futbolu bilmiyor.

-Adnan Polat Rijkaard'ın arkasındaysa, derhal Galatasaray başkanlığından düşürülmelidir.Kulübü seven kongre üyeleri derhal imza toplasınlar, olağanüstü kongreye gitsinler.Adnan Polat'ı haysiyet divanına sevketsinler,ihraç etsinler.

-Galatasaray'ı Adnan Sezgin yönetir.Adnan Polat, Adnan Sezgin'in oyuncağıdır.

Eskiden Hıncal'ımın yazılarını okurken arka fondan kahkasını duyardım, şimdi sadece bağrış çağrış kavgalar duyuyorum. Okurken kulaklarımı tıkayamadığım için de maalesef okuyamıyorum.

5 yorum:

gerisi önemli değil... dedi ki...

ooo, onu kaale alan olsa neyse, bi fenerliler kaale alıyor :)

ayhan'a bir maç kazma deyip ertesi maç "ayhan gibi bir oyuncu dururken bunlar nasıl oynar" diyen kişi. barış ilk geldiğinde alman milli takımında oynardı. şimdi kazmanın önde gideni :)

bokbocesii dedi ki...

Bence fenerliler bile almıyor artık.Bana sorsan, Barıs son yaptıgı suursuz hareketten sonra mahalle takımında bile oynayamaz,o ayrı.

gerisi önemli değil... dedi ki...

ondaki bu kompleksin adını bilmiyorum. ama kendisi sanırım gündemde kalmak için, unutulmamak için bu şekilde çırpınıyor. ölüme çok yaklaşıldığında her halde böyle oluyor! bir acelesi var onun, olabilecek herkesi göndermek istiyor. messi'yi bile beğenmiyor, arda ile kıyaslıyor, daha ne :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

bu bir Turk klasigi. zirvedeyken, iyiyken civitmamak, sicmamak, durusunu bozmamak diye bisi yok ki bizde. baktin tukenmek uzeresin biraz soyle kenara cekilmek, inzivaya cekilmek, beslenmek, dolmak, sarj olmak gerekir. maalesef 1 gun degil 1 sn kendinden bahsedilmese mahvolacak yapida bu insanlar, oysa o da biraz kendine donseydi vakti zamaninda simdi daha da lezzetli yazardi ama nerdeee.

bokbocesii dedi ki...

bence onu bile dusunecek hali yok boomcum.insan once durumunun farkina varmali ki geregini yapsin.