22 Nisan 2010 Perşembe

Herkes aldatıyor


Neden boyle oluyor? "Cok seviyorum"lar yalandan mı soyleniyor? Ne oluyor da bitiyor? Ne oluyor da kalbi başucundaki komidine koyup da hayvanca geçirilen 2-3 saat, adanmış bir ömürden kıymetli oluyor? Ne oluyor da baskası akla dusuyor? Daha da fenası akıldan kalbe dusuyor? Hani seven adam/kadın aldatmazdı? Sevmemiş mi? Sevmiyor mu? Sevmeyecek mi? O nasıl peki? Digeri? Daha mı guzel? Daha mı ince? Daha mı zeki? Daha mı seksi? Daha mı zevkli..onunla? Aldatınca neden devam ediliyor evdekiyle de digerini aldatmaya? Iki daha mı iyi? Farkında olunmuyor mu asıl o zaman uz(ul)dugunun, kır(ıl)dıgının, parcala(n)dıgının? Neden cekip gidilmiyor? "Bitti" denilmiyor? Neden kolaya kacılıyor? Neden duzen bozulmasın diye yalanlar soyleniyor? Gururun canına kocaman çizikler atılıyor? Ortalıkta digeriyle de geziliyor? İnternette diğeriyle de dolaşılıyor? Telefon mesajları arasında digeriyle de oynaşılıyor? Fiziksel olmayan aldatma aldatmadan sayılmıyormu? İllaki digerinin eline, gozune, yuzune, sacına, dudaklarına, boynuna dokununca mı aldatma oluyor? Aklından gecirmek de aldatmak degil mi? Maillesmek, feyslesmek, twitlesmek de aldatmak degil mi? Oyle ya, akla dusmesi yetmiyor mu aldatmak ve aldatılmak icin? Adam "Aldatılırsam cekerim vururum" diyor da kadın neden yapmıyor? Daha da iyisi neden cekip gitmiyor? Neden adamın peşinde dolanmaya, en sevdiği mezeyi yapmaya, gömlek yakasını kolalamaya, "hoşgeldin hayatım"lı akşamlara devam ediyor? Neden içinden kopan parçaları görmezden geliyor? Neden bile bile susuyor? Neden olmamış gibi davranıyor? Neden avaz avaz bağıran içine "sus" diyor?

6 yorum:

hay sana ne dedi ki...

çok opsiyon
bozulan değerler
3 günlük dünya düsturu
emeğin değerini kaybetmesi
ilişkilerin ilişki olmaktan çıkıp alıveriş olması
hızımı aldım, daha da giderim

Peyton Sawyer dedi ki...

Kadın onsuzluktan korktuğu için acizleşirken,erkek bu acizliği görüp aldatmanın iğrençliğini görmezden geliyor.Eğer ses çıkarmıyorsa, farketmiyorsa o kadar da berbat değildir diye düşünüyor.Zamanla iki taraf da hissizleşiyor...En azından gördüğüm örneklerden dolayı ben böyle olduğunu düşünüyorum.

Glamdring dedi ki...

Bu epeyce kanırtıcı ve yara kaşıyıcı soruların cevabını bir gün bulursan eğer, bana da haber ver lütfen.

gerisi önemli değil... dedi ki...

özgürlüğü bir ilişki ile engellenen insan ruhu hastalıklı bir hale girer. gerisi malum sonuç zaten.

Adsız dedi ki...

ben bu durumu doğuranın kadın olduğunu düşünüyorum. Bir erkeğin pesinde, 2. kadın konumunda da aldatılan kadın konumunda da sürünmekten kendilerini alamadıkları için.

sonra şişmiş egoları ve bağlanmayan uçkurlarıyla ortalıkta dolaşan bir erkek sürüsü...

Nilay dedi ki...

Kendine güvenmiyor ve korkuyor kadın.Oysa ki bunlara ragmen birlikte olmanın yalnızlıkltan daha zor oldugunu da biliyor bir taraftan.
Sürekli bir pişmanlık sürekli bir şüphe ile yasamına devam ediyor..
kötü çok kötü
gitsen bir türlü kalsan bir türlü..

kadınlar en büyük haksızlıkları herzaman kendilerine yapıyorlar.