21 Nisan 2010 Çarşamba

Erkeklerin söylediği en büyük 10 yalan


Ben demiyorum, MSN diyor.

10. Hayatım trafikte sıkıştım.
Erkekler kadınlar kadar iletişim kurabilen yaratıklar değilmiş.Bu nedenle gerçekten neden geç kaldıklarını açıklamak yerine suçu trafiğe atıveriyorlarmış.Önemsenmemesi gerekirmiş, zararsızmış.Tabiki zararsız..da bi noktaya kadar.Bir insan, her Allahın günü trafikte sıkışamaz.Bir gün sevgilisi, bitanecik aşkının hangi yolu kullanıp da eve bu kadar zor gittiğini merak edebilir, o gün trafik sıkışmazsa kurabilir, yiyebilir, bitirebilir.

9. O kadar da pahalı değildi ama.
Erkekler pahalı oyuncakları sever, ortak hesabınız olmasa bile sizin "ne gerek vardı şimdi"leriniziyse asla! PS,PS2,PS3, TV karşısından ayrıldığı zamanlar için (mesela uzun WC seansları) PSP, egzersiz yapsın diye Wii Fit, kapının önünde bir Porsche, onun yanında bir Harley Davidson, Iphone+Macbook+Her ikisininin karışımı Ipad...hepsini alabilirler, hepsinin de faydalı olduğuna, gerçekten işlerine yaradığına kendilerini inandırırlar.Sizi inandıramadıkları taktirde bu işlerden hiç anlamadığınızı söyler, dururlar.Siz, siz olun, karışmayın, nasolsa değişmeyecek, genlerinde var.Bırakın alsınlar, bırakın versinler, ekonomiye can versinler.

8. Yoldayım.
En sevdikleri yalan.Daha çok 10 numaralı yalanla koordineli kullanırlar.Bir yere gitmek istersiniz, aslında asla orda olmak istemezler ama sizden paparayı yememek için hayır da diyemezler.Kendilerince, geç kalarak zaman kazanırlar."Ne bitmez yolmuş" dedirtirler.İllaki orada olmaları gereken bir durum varsa bırakın geç geliversinler.Sıkışırlarsa arabanın lastiğini patlatıp, benzini bile bitirebilirler.Dolayısıyla hiç gelmemelerindense geç kalmaları daha iyidir kanımca.

7. Ben sarhoş diilim.
Evet diildir gerçekten, komalıktır çünkü.Bir türlü kabul etmezler çok içtiklerini.Onlar 2,10 boyunda, bilekleri odun gibi kalın, pala bıyıklı, bir oturuşta bir koyun yiyen yeniçerilerdir.3 kuruşluk rakıyı onlar kulaklarına dökerler.O son içtikleri tekiladadır bütün suç.Ah onu içmeseler, bütün gece tuvalete kafalarını sokmak yerine yataklarında uyuyacaklar, sabaha da kafalarında bir tuğlayla uyanmayacaklardır.Alkol sorunu olmadığını iddia eden sarhoş Bekriler için en kesin çözüm, teknolojinin nimetlerinden faydalanmak ve kendilerini o haldeyken kameraya almaktır.Filmin fragmanını bile izlemek emin olun yetecektir.

6. Pardon, telefonuna yetişemedim canım.
5. Şarjım bitti.
4. Aaaa, telefonum burda çekmiyormuş.
Teker teker kullanılabildikleri gibi arka arkaya aynı gün içinde birlikte de kullanılabilirler. Uzmanlara göre, adam sizin aradığınızı görüyor ve açmıyorsa, bilin ki adamın üstüne düşmekten canını okumuşsunuz, 2 dk nefes almaya çalışıyor. Ama ben bir tane dişi bilmem ki aradığında açılmayan bir telefon için iyi hisler beslesin.Ya benim gibi hasta ruhludur adam hastaneye gidiyor zanneder ya da aldatıldığını düşünüp hem onu hem de diğer kadını hastanelik etmenin planlarını yapar.Bu konu çok hassastır.İş "zıçarım böyle aşkın.." durumuna gelirse, 3. sayfaya haber olmak işten bile değildir.

3. Hayır sevgilim, popon bu elbisede hiç de büyük görünmüyor.
Aslında demek istediği; "Dana gibisin ama işime gelir, kimse sana bakmaz, ben de huzurlu bir akşam geçirmiş olurum".O soruyu soruyorsanız zayıflayın canlarım.Zayıflamanız gerektiğini kendiniz de biliyor ancak karşıt bir cevapla kendinizi iyi hissetmeye çalışıyorsunuzdur, kendinizi kandırmayın.Erkek milleti o soruya asla "evet" demez, canına susamaz.Uzmanlar diyor ki, o adamın bu soruya verdiği cevapla ağzı yanmış bir arkadaşı illaki vardır.Siz o soruyu sorduğunuzda beyninde o arkadaşının zavallı, abaza görüntüsü beliriverir.Erkekler bu tip majör hataları birbirleriyle paylaşırlar.Toplu halde hareket etme güdülerinin doğal bir sonucudur bu.Gerçek cevabı istiyorsanız, sizi cidden seven bir kız arkadaşınıza sorun.Sizden pek hoşlanmayan bir dişi de pekala "Dana gibisin ama işime gelir, en güzel ben olurum" diyebilir.Ve siz o elbiseyle, o davete gider hem sevgilinizin hem de diğer şırfıntının ekmeğine yağ sürersiniz.

2. Bu son biram.
Bu yalan, telefonda sorulmuş "ne zaman eve geliyorsun tatlım?" sorusunun cevabıysa, giyin pijamalarınızı yatın, uyuyun.Adamı ancak kahvaltı sofrasında görebileceksiniz demektir.Tabi ayılabilirse..Yok eğer birlikte dışardaysanız ve sizin gitmek istemenize karşılık verilmiş bir yanıtsa, zavallım cidden orda olmaktan çok hoşnuttur, sizi de kıramıyordur, idare etmeye çalışıyordur.Kendinizi "bu son çikolatam" derken hayal edin, aynı şey.Kendini tutamamak , zevk denizine balıklama dalmak istemek ama kendini kıyıya zincirlemek budur işte. Biraz idare ediverin.

1.Sorun yok, iyiyim.
Genelde kız milletinin saatli bombanın patlamak üzere olduğunu haber veren bu uyarı sinyali, erkeklerin %52 si tarafından da sıklıkla kullanıyormuş.Amaç, oluşacak bütün drama,kavga, kafanın didiklenmesi vs. den kurtulmakmış.Kendilerini anlatamıyorlarmış, ondanmış...Oldu güzelim.Benim bildiğim bu erkek denen cins kendini pek de güzel ifade eder.Sakin sakin olmazsa, sesini yükseltir, olmadı tabak çanak devirir.Çok daral gelirse alır ceketini çıkar.Tabi bu sırada kız tarafının da eli armut toplamaz, Malazgirt Meydan Muharebesi bi daha yazılır.Bu lafı söyleyen bir adam bulmuşsanız çok nadir bir parçaya bakıyorsunuz demektir.Bu tip durumlarda, becerebiliyorsanız eğer, kendilerini bir süre ellemeyin, bi kaç gün sonra o sizi zaten bulup "olmayan sorununu" anlatacaktır.

Dedim ya, ben demiyorum MSN diyor.

9 yorum:

gerisi önemli değil... dedi ki...

aslında kendim çok sık kullandığım için olabilir belki;

sana güveniyorum.

bokbocesii dedi ki...

Guzel yalanmıs, begendim :)

MBK dedi ki...

9 benden... hepsi lazım :)

Blue Fire dedi ki...

9 numara icin rakip tanimam:)))

bokbocesii dedi ki...

Birini daha biliyorum, ikinizi de siler gecer :)

Adsız dedi ki...

Ama bunları kızlar da söylüyor, söylemiyor mu? Bir de o görsele hastayım, ilk gördüğümde kopmuştum, wallpaper yapmıştım.

bokbocesii dedi ki...

İnsanoglu sıkıstı mı her tür yalana basvurabiliyor tabi."O kadar pahalı diildi" yi ayakkabılar icin kullanıyor, naz yapmak icin sarjım bitti diyor vs vs.Hatta bence kız milleti hele bir zorda kalmasın, inanılmaz yaratıcı olabiliyor.

Karizma kral Gerard'ı bu hallere sokmuslar ya, ben de cok guldum.

Blue Fire dedi ki...

Kizlarda soyluyor tabi. Ama kizlarinki
hep masum yalanlar olur,
yalandan sayilmaz:)

Finduilas dedi ki...

Mimledim! (:

http://tuslarintikirtisi.blogspot.com/2010/04/mimleyemediklerimden-misiniz_28.html