27 Nisan 2010 Salı

Büyük sırrı açıklıyorum: Gizem Ömer'i reddetti çünkü..

Herkes Bodrum'daki 23 Nisan törenlerini konuşuyor.Daha doğrusu, Ömer'le dansetmeyi reddeden Gizem'i ve zavallı Ömer'in sızlanmalarını.Kimseler Gizem'in neye sinirlendiğini anlayamamış, Ömerciğe acımış, durmuş.Ben anlıyorum çünkü ben de bir Gizem'im!!

5 yaşında filanım.Anaokulumuzun 23 Nisan gösterisindeyiz.Provalar yapılmış , çalışılmış, annem sarı beyaz fırfırlı elbisemi giydirmiş, saçımı örüp tepede topuz yapmış, ayağımda beyaz fırfırlı soket çoraplar, beyaz ayakkabılar,feci sevimliyim..Herşey hazır.Siz öyle sanın, ben hazır değilim. Biricik partnerim Osman, esmer, kaşlı, gözlü, gayet hoş bir çocuk.Ona da annesi bembeyaz gömleğini giydirmiş, oyun alanına salmış.Anaokulları çapında bakıldığında gerçek bir jön Osman.Ancak bir sorunu var bu jönün, annesi tırnaklarını kesmeyi unutmuş.Ne bulduysa elleyen, kumlarla oynayan leş gibi elli ve kapkara tırnaklı Osman, o an benim için kokarcadan farksız.Avaz avaz bağırmaya başlıyorum "yapmıcam işte, tutmicam elini". Öğretmenim peşimde, bir elinde Osman'ın eli, diğeriyle beni yakalamaya çalışıyor.Yok, mümkün değil.Pranga olsa bir işe yaramaz.Bu arada dans devam ediyor ve insanlar diğer çiftleri izlemek yerine bizim kovalamacamızı izliyor.Bir taraftan annem peşimden koşuyor.Ama yok, inadım ya, tutmadım elini çocugun.Osman için de onu istemeyen ilk dişi olarak da tarihe geçtim muhtemelen.

Bir sonraki yıl erkeklere zeybek, kızlara da ront yaptırmışlardı .Maksat temas olmasın, bir önceki yıl yaşanan rezalet yeniden yaşanmasın.Sınıfımdaki insan ahalisinin bir ömür sürecek karşı cinsi tanıma aktivitelerinin en temel olanlarından birine ket vurmuş durumdayım, farkındayım, pişman değilim.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

hahhhaha çok tatlı bir hikaye zavallı osmancık üzülmüştür ama o da :))

Diyetisyen Aslı Kınsız dedi ki...

seni çekmemişler mi kuzum bn seni izlemek istiyom amaaa :)
o sarı şeker haline çok göresim geldi! bi kere ısırabiliiii miyim acibaaaa???

bokbocesii dedi ki...

Mia; Osman hala bana nefretle anıyor olabilir bence.

Aslıcım; Teknoloji video kamera derecesinde ilerlememisti sanırım henuz cunku sadece somurtuk durdugum bi kac fotom var.

Üfürükten Prenses dedi ki...

çok şeker hikaye ya :))

bokbocesii dedi ki...

Prenses bi de Osman a sor bakalım :))

Müge Hestbaek dedi ki...

haha! çok güldüm! benim de var böyle bir hikayem. :) Muin diye bir çocuktu zavallı, sayemde gay bile olmuş olabilir çocuk. hayat hoyrat! çocuk yaşta öğrensinler işte reddedilmeyi ki ona göre alsınlar gardlarını.

bokbocesii dedi ki...

Sen de bendensin Muge:) Korksunlar bizden, başlarına gelecekleri minicikken ögrensinler ;)

Pastel Renkler dedi ki...

ha ha ha :) biz de herkesin eş olmak istediği murat diye bir çocuk vardı hatta kızın birine başkasını vermişlerdi de herkesin içinde bağırıp ben onu değil muratı istiyorum demişti :)) ay bana da salağın biri denk gelmişti ama adını unutmuşum bak gerçi muratı hatırlıyorum hala nedense :)