6 Nisan 2010 Salı

Anna, gitsek mi senle biraz??

Bu ara bi garibim canlarım.Sinirliyim,huysuzum,hayır hastalanmam yakın değil.Kendi kendimi "yediğin önünde yemediğin arkanda, derdin ne beee" diye pataklayasım var.Yayınlanmamak uzere yazdıklarım, yayınladıklarımdan fazla.Herkes beni terketse gitse umrum olmayacak."Ziktirin gidin, ben yanlız da kalırım, size kalmadım ulannn" diyecek durumdayım.Durum boyle vahim iste.

Ayakkabı alsam..yok ı-ıh , onu hep yapıyorum, bi fayda sağlamaz.Pilatesi arttırsam,hmmm, belki...Totomun acısından kendi gereksiz ic sıkıntımı unutabilirim muhtemelen.Evimi yeniden dekore etmek üzere iç kıpırtılarım mevcut, bunlara karşılık verebilirim mesela.Forum Kitchenette'i yeniden dekore etmisler gordunuz mu? Hah, tam ordaki berjerlerin buz mavisini yaptırasım var.Fotolarımdan bi iki tanesini tuvale bastırıcam 10 aydır falan.Neyi bekliyorum, ben de bilmiyorum.Bi de, biraz uzak bi yerlere gidebilsem, Bodrum mesela.Nisan gunesi, sezlong, sıyrılmıs kot sort, limonata,gunes gozlukleri..Soyle iki gun, kitap okusam , baska bisey dusunmesem filan.Ne onun dıdısı, ne bunun zıvırı...sadece ben ve Anna Karenina , bi kac gun takılsak birlikte..

Bahar carptı beni.Topraklar kazılıyormus da ondanmıs.Oyle der annem.Orjinal ruyaların sebebi de buymus, canına pencere acma isteginin de.

6 yorum:

Nihan dedi ki...

23 Nisan değerlendirilmeyi bekler :)

bokbocesii dedi ki...

24 nisanda dıdısının nişanı var.Yine benle ilgili değil ama beni bağlar.Du bakalım ;)

keLemek dedi ki...

bende gelirim a dost!
(:
öyle derler ya aa dostlar yetişin kaçasım var..
bende gelirim! (:

bokbocesii dedi ki...

yetişin kaçasım var o zaman :)))

Blue Fire dedi ki...

kimeee???
Sen hiç boya yedin mi??

Diyetisyen Aslı Kınsız dedi ki...

yemedi BF bi yedirsek ii olcak
nereye kaçıyomuş hiçbi yere bırakmayız huuuu sinoş hnmmmm kendinize gelip bu ruh halinden bi an önce sıyrılır mısınız yoksa çekeceğiniz var!!!