18 Ocak 2010 Pazartesi

Yalancının Mumu


Benim en kötü yanlarımdan biri saf oluşum.Nevettt!! Fazla naif bir tarafım var malesef, her söylenene inanabiliyorum, tabi eğer kafamın üzerindeki siren ötmediyse.

Sevgili baabında ele alaım mevzuyu."Hayatım şurdaydım da , lastik patladı da, ondan geç kaldım da.."Ok hiç sorun yok.O kadar güvenirim ki , yalan söylüyorsa da kesin yerim.Bi nevi ideal sevgiliyim.
Ancak henüz çok iyi tanımadığım iş arkadaşım vs söz konusuysa, naif BB gidip yerine şüpheci BB geliyor.Çok normal giden konuşmanın bir yerinde, yalan dedektörüm avaz avaz çalmaya başlıyor.Aynı şekilde dinlemeye devam ediyorum ama zamanımı boşa harcamamak adına tepki vermeden konuşmayı bitirmeye gayret ediyorum.Tabi ilgili arkadaşa olan saygımı da tümden yitiriyorum.

Canım nakliyecim mesela ..Pek bir severim kendisini.Kafanızda kısa boylu,kara kuru, ağzında 25 tane diş kalmış ama onlar da çürümüş, saç-sakal birbirine karışmış, gözlerde çapak, leş gibi gezen birini hayal edin.Böyle anlatınca nakliyecimizin evsiz olduğunu anladım, onu da ayrıca ifade edeceğim.Geçen hafta üzerine aldığı işle ilgili olanı biteni ben zaten duymuştum, bi de kendisi anlatmak istedi.Dinledim bozmadan da , benim siren hiç susmadı.

"Ben olmasam o iş hayatta bitmezdi BB Hanım"
"Kamyonun üstüne adam çıktı, dedim hemşerim napıosunn"
"Sonra kamyon çamura battı, çıkaralım diye canımız çıktı, Allah sizi inandırsın valla çok yorulduk BB hanım"
Hmmm dedim boş gözlerle her dediğine.

Adamın hayalgücünün de farkındayım bu arada.Ben kendisiyle haşır neşir olmaya başlamadan önce namını başkalarından da duymuştum.Kendileri amca oğlunun düğününe memlekete gitmiş bir zaman önce.Medeni yerden gidiyor ya, bi de el kamerası almış giderken.Amaç düğünü kaydetmek maksadıyla hava atmak.Buraya kadar bir sorun yok.Geri geldiğinde şirketten hem cinsi bir arkadaşı çekmiş kenara, düğün maceralarını anlatacak ;

-Abi biz şimdi düğüne gittik ya
-Heee
-Orda ben vidyoya aldım ya düğünü
-Heee biliyoz
-Abi benim vidyo bozukmuş yaww. Çıplak kaydetmiş herkesi.Düğün bitti dedik izleyelim.Bi taktık aleti televizyona herkesler çıplak.Benim yenge böyle cıbıl cıbıl göbek atıyor.Rezil oldum ahaliye valla.Nerde yaptırcaz abi bu aleti , sen bilirsin?
-Hönkk!!

Beyfendinin hayalgücü ve karşısındakini ne derece aptal yerine koyabildiği hususunda kendisini tek geçiyor, önünde saygıyla eğiliyorum.

4 yorum:

MBK dedi ki...

hahaaa!
Tanıştırır mısın o adamla beni? :D

bokbocesii dedi ki...

Hic gerek yok Muratcım, inan hic gerek yok :))

mefisto dedi ki...

ahaha:D:D dişsiz ağzını öpeyim o adamın. kalemi vermezler ki böylelerinin eline, bi harry potter da o patlatsın :D:D

bokbocesii dedi ki...

:))) öpmeee, öpmeeeee :))