14 Mart 2011 Pazartesi

Son 5


Buyuk gun cok yaklastı.Daha once 26 mart olarak duyurdugum isteme seramonisi 19 mart olarak revize oldu.Soran herkese nedenini bilmedigim bir sekilde 20 si diyorum. Buraya bile az daha 20 si yazıyordum. Herhalde gece yarısından sonra isteyecekler beni.Bu revizenin sebebi 26 sında hem sevgilimin abisinin hem de benim babamın cok isinin olması aslında.Daha onceden de 19 unu dusunmustuk ancak kasım ayında bu olacaklardan bi-haber, gs-fb macına gitmek uzere almıs bulundugum ucak biletleri tarihi ileri atmamıza sebep olmustu.Mac cuma aksamına alınınca hersey elimizde patladı.

(Şom ağızlı beybi) -Sevgilim sen bu biletleri ctesi gidis olarak alıyorsun da ya mac Cuma aksamına alınırsa napiciiz?
(BB) –Yok daha neler.Cuma aksamı derbi mi olurmus canım???

Olurmus.Hem de aksamın 9 unda olurmus.Çöldeki kutup ayısı kıvamındayız. Bir taraftan da adı Galatasaray olup da benim bildigim Galatasaray’ın ancak müsvettesi olabilecek bu takımı desteklemeye gitmelimiyim diye sormuyor değilim.Geçen sezon Ankaragücü maçından sonra kıymıştık Rijakaard’a.Bu sezon yine bir Ankaragücü maçı.Siz bakın neredeyiz ne yapıyoruz.Dolapta ne kadar forma ,atkı,çorap ıvır zıvır varsa bir koliye koyup, üzerine de “haram olsun size her kuruşum” yazıp Florya’ya gönderesim var.Neyse, daha fazla yazamıyorum, yazdıkca sinirleniyorum.

Herkes hazırlıkları elbisemi ayakkabımı falan soruyor.Elbisemi alalı cok oldu biliyorsunuz ama ayakkabı mevzusu beni biraz yormus durumda.Elbiseyi denerken rastgele denemis bulundugum ve bayıldıgım Miu Miu lar bozdu işi.İzmir’deki tüm ayakkabı satan magazalar tek tek dolasıldı herkese “hani şöyle, ten rengi , platformsuz, arkadan tek bantlı….” denildi ancak sadece sevgilinin daralmıs oflamalarına ve manasız bakıslar atan tezgahtarlara maruz kalındı.Dunyanın en basit en sade ayakkabısını tek bir magaza bile tasarlayamamıs.Bunun yanında platformlu hayvan gibi kaba ayakkabılar arıyor olsan envai cesit mevcut.Hep aynı hatayı yapıyorum, modanın aksi yonunde hareket ediyorum, sinir oluyorum.Bakın buraya yazıyorum , seneye bahar sezonu sadece platformsuz kibar ayakkabılardan olusacak, ben bu sene delirdigimle kalıcam.Bir noktadan sonra benim kayıs kopma noktasına geldiginden evden bir ayakkabımı giymeye karar verdim.Annem de insallah onay verirse mevzuyu kapatacagım, kapatmak zorundayım.

Evi soran olursa, istemeye gelinecek her kız anası ve babasının yaptıgı gibi ufak revizeler gördü pek tabiki.Annemin yıllardır babama yalvarmalarına ragmen yaptıramadıgı her turlu tadilat, tamirat bu sayede yaptırıldı.Annem benim istenmemi bahane edip bu durumdan sonuna kadar faydalandı.Babam da sagolsun cıtını cıkarmadı.Herkes pek mesut.İnsallah evin salonuna da bir sekilde sıgarsak bir sorunumuz kalmayacak.

Su an itibariyle tek problem benim kahveyi tasırken dokme ihtimalimden olusuyor.Essek gibi yuksek topuklularla yurumeye cok alıskın olsam da butun gozlerin bende oldugu ve “gelin kızın kahve ikram etmesi” gibi bir durum soz konusu oldugunda titreyebilirim diye korkuyorum.Kahveyi dokecek olursam sevgilimi hedef almam konusunda kendisiyle anlastık.Ben de ona tuzlu yerine Bailey’s li kahve ikram edecegim.Bence gayet karlı bir anlasma oldu.Ne dersiniz? ;)

1 yorum:

Blue Fire dedi ki...

Oh yeahh:))