28 Eylül 2010 Salı

Yaz bitmiş

Koca yazı da bitirdik. Cumartesi akşamı Çeşmede babaannemin balkonunda rakı-balık yaparken aniden bastıran yağmurla anladım artık sonbaharın geliyor olduğunu. Yağmurla beraber içeri taşınan masa çok da değiştiremedi keyfimizi. Kahvelerimizi de tek sıra halinde pergulenin altına sıralanıp içtik . Beyaz şortu, ayağında terlikleri ve elinde şemsiyesiyle marinaya koşturanları izlemek -hele siz ıslanmıyorken-gerçekten keyif oluyor, o ayrı :)

Pazar günü esen deli deli rüzgarların ise nereden çıktığını hala anlayabilmiş değilim. Herşey bir tarafa, kendileri bana L şeklini almış panjurlara mal oldular. Maddi zararım var evet, ama bi de perdesiz evimde kısacık geceliklerle gezemiyor olmanın getirdiği manevi zarar var ki, paha biçilemez. Kendimi BBG evinde hissediyorum 2 gündür ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor.

Galatasaray'ımın maçı vardı pazar akşamı. Unutmuşum Kordon'da maç izlemenin keyfini. Uğurlu geldi bize deniz havası almak. Allah Baroş'uma zeval vermesin, yırtılan o sol arka adalesini tez zamanda iyi etsin, derbilerde de gol dersi vermeyi nasip etsin inşallah.

3 aydır danalar gibi gezmenin sonucunda ara verdiğim pilatese yeniden başlayıp, benim alkol, dondurma ve bilimum zararlı etmenin önderliğinde hafifçe kabarmış popoma inat, hocamın yaz boyunca daha küçülmüş poposunu görmek, bünyemde felç etkisi yarattı resmen. Buzdolabını açıp elimi her çikolataya atışımda aklıma ortadan birleştirilmiş 2 tane şarap kadehi görüntüsü geliyor. Ruh sağlığım tehlikede.

Bir önceki posttan da anladığınız üzere artık daha sık buralarda olacağım. Anlatamadığım dünya kadar fotolu aktivitem var ki sıralamak gerekirse; U2, Paintball turnuvası, GS-Buca maçı vs vs. Bu zavallımlar zamanaşımına uğradı malesef . Ama teknik imkansızlıklar nedeniyle elde edilmiş tembellik bitti, BB is back ;)

5 yorum:

LoLLa dedi ki...

oohhoo coktaaaan bitti :) :( :)

LoLLa dedi ki...

ayrica da yazma boyle seyler :'(
"Unutmuşum Kordon'da maç izlemenin keyfini"
:(
aman izleyin :( ben burdan bakarim sniff sniff diye burnumu ceke ceke :(

bokbocesii dedi ki...

:)) valla bilseydim yazmazdım:) Gel senle de izleyelim sekerim

Diyetisyen Aslı Kınsız dedi ki...

okuyanda yazın 10kilo almış sanar
hala 50 kilo millet! gayette minnacık, incecik, cıtı pıtı görünüyo :))

bokbocesii dedi ki...

:) sen guzel bakıosun canım benim. o kadar da diil.