26 Ağustos 2010 Perşembe

Kuponlarımı yaptım,bekliyorum

Akşama maç manyağı olucaz hep birlikte. 19:45 te popomu koyduğum yerden 23:45 civarı ayrılacağım.Galatasarayım hariç her türlü takımla ilgili bişeyler attım tuttum. Takımıma totem yaparım, oynamam arkadaş. Shhh..Üç kuruşluk oynayınca kazancım da üç kuruş oluyor gerçi ama olsun, buna da razıyız. O üç kuruşlar birikir, birikir, önce U2 biletimin parasını çıkarır, sonra bakarsın uçak biletimin parasını çıkarır.Hadi diyelim çok kazandım, bu ay yaptırdığım dünya kadar testlerin parası çıkar.Zira, İzmir'de bir tıp merkezi bildiğiniz zengin oldu sayemde. Hayır, hasta değilim, endişeye mahal yok, önlem amaçlı. Baktım cidden aldım başımı gidiyorum, kredi taksidime bir ödeme fazladan yaparım. Bayrak elimde koşarsam da alır bi loubotin koyarım artık kitaplığımın başköşesine.Yanlış yazmadım. Öyle bir sanat eseri ayakkabı dolabında saklanmaz, kutusundan çıkarılıp kitaplığa konulur, ara ara bakılır gülümsenir, öpülür, koklanır. O bayrak başka şans oyunlarında da dalganırsa tutmayın artık beni, ekonomimizin ve güzide markaları nedeniyle İngiltere'nin ve Fransa'nın arz talep dengelerini sarsabilirim, benden korkun derim.

OoooOoooo.. BB uçuyor..BB uçuyor

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Galatasaray üzdü bizi bu akşam :( gelen gole sevinemeden, yediğimizle kaldık bi de. Arda Turan'ın da en yakın zamanda küçük sırlar dizisine katılmasını istiyorum zira eskisinden eser yok. olsa olsa artiz olur bu saatten sonra.

bokbocesii dedi ki...

Cok mutsuzum be Ho's.Maddi manevi bittim :(

Adsız dedi ki...

Manevi zaten çok yaralayıcı bi de üstüne maddi kayıp girdiyse daha da üzüldüm şimdi. En yakın zamanda yaralarınızı sarmanızı isterim, mutlu olun.
Sevgilerimle