6 Ağustos 2010 Cuma

ITcinin Yüzünden


Evet hep onun yüzünden.Gün içinde yazamıyor oluşum onun yüzünden. Şimdi özetler;

-Allah aşkına biri bana bu Ece Erken in ne halt ettiğini söyleyebilir mi? İnsan bu kadar çok konuşur mu yaw? Her gazeteye demeçler verip birlikte diiliz diye bas bas bağırır mı? Bi sus kızım."Erdinç beni istedi ama ben istemedim ki.Zaten benim tarzım belli ki.Eski kocam gibi birini arıyorum ki"Eski eşim de eski eşim..Belli hala aşıksın kendisine de , boşandın sen boşandın.Adamı rahat bırak bence.O da bıkmıştır her gün senin onunla ilgili demeçlerini okumaktan.Bi huzur ver insana be.Ben sıkıldım senden. Anlamıyorum ben bu kadın milletini.Bi sağlam dur, bir sus, ağır ol.Offf.Ayrıca ben de bundan sonra bikinili fotografım falan cekilirse butun eski sevgililerimi arayıp "kusura bakma taaam mı?" dicem.Öyle de loser'ım, yazık bana.

-Hayatımın ilk uçuğunu çıkarmaktayım.3 gündür dudağımın 2 cm yanında oluşan sarı renkli sivilceyi dün itibariyle patlatmayı becerdim. Şimdi de aynı koordinatın tam dudak üzeri hizasında bir uçuk çıkarıyorum.Heyyt beee.Ne günler gördüm geçirdim, uçuklamadım da, nasıl bir iç sıkıntısıymış ki bu beni bile uçuklatmayı becerdi. Başımın yanarcasına ağrıyor oluşu, mütemadiyen göğsümde bir fil yavrusunun kıçını koyması ile yaşamak zorunda kalmamın bir yerden çıkışı olacaktı. Prozac ta olabilirdi bunun sonu, buna şükür. Gerçi şöyle bir düşündüm de, hala olabilir.

-Pazar günü dönüş yok, tatile başlıyorum. Seviniyor muyum? Hayır sevinmiyorum. Uzaklara gidip tatil yaparsam, belki iyi gelebilir ama mevcut koşullar altında yapılacak bir tatilin malesef bana bir faydası dokunacağını sanmıyorum. Bu nedenle iş yerinden çıkarken "önümüzdeki hafta yoksun di mi?" diye soranlara "hmmm..bilmiyorum, bakıcaz" diye cevap verdim. Sanırım pztesi,salı filan takılıp çarş evime dönüp, perş de işe gidebilirim. Nasolsa hiç bir yere sığamıyorum bu aralar, bari yıllık iznimden yememiş olurum.

-Ey beni buradan okuyan sıfatını bildiğim ve bilmediğim tüm tanıdıklar, dostlar, akrabalar..Evet, delirdim.Evet, sebebini bilmiyorum.Evet, üstüme gelmeyin,çok fena kalp kırarım.Evet, bence bana dokunmayın, bir ara düzeleceğim ümidiyle yaşıyorum.

1 yorum:

Diyetisyen Aslı Kınsız dedi ki...

nereye gitti bnm pozitif arkadaşım??? :(
kim girdiyse içine çıkar artık bn eski BByi istiyorum yeteeeerrr!!!