19 Ağustos 2010 Perşembe

BB the Cultural Mushroom

Kültürel faaliyetlerimden bahsedemedim size bu aralar.Hadi bi özet gecivereyim;

-Inception; Beni cidden büyüledi.Son 10 yılda izlediğim en iyi filmlerden diyebilirim.Cidden izlemezseniz büyük kayıp, nokta.

-The Expendables; Vakit ve para kaybı..hem izleyen hem izleten hem yapan hem oynayan hem de dağıtan için.Çok gereksiz, konusuz ama bol bombalı patlamalı kanlı son derece saçma bir film.O koca kadroyu da boşuna kurmuş.Sanırım Bruce'cuğum falan Sly'ın hatrına oynamışlar.Slyverster yüzünü gerdirmek, botoxlanmak ve kaşlarını kaldırtmakla harcadığı zamanı senaryoya harcasaymış keşke.

-Bedük; Adamım benim yaaa...Sen nereye ben oraya.Çok eğleniyorum cidden.Bi de İzmir'e daha sık gelse, beni delirtmese,bu postu okusa, kafası yarılsa,"ah ben bu BB'yi ne çok üzüyorum, söz daha çok gelicem İzmir'e" dese..mesela yani.

-Oi Va Voi; 3-5 tane şarkısını bilerek gittik ama çok eğlendik.Solistin üzerindeki payetli eteği çekip almak kendisini de donla bırakmak istedim ama kendisi o kadar zayıf o kadar zayıftı ki, o etek benim anca koluma olurdu.(Dip not; ben de 36 bedenim, çatlarım söylemezsem)Babylon pek seviyor onları,onlar da Babylon'u.Bi daha gelsinler.

Foto; Sevgilim ve ben Oi Va Voi konserinde, muhteşem gözlüklerimizle :)

2 yorum:

NzN dedi ki...

ahahah ben bu gözlüklerden Alaçatı'da bir organizasyon için yaptırdım daha yeni...
görünce aklıma geliverdi de diyeyim dedim...
öyle işte...

bokbocesii dedi ki...

:)) cok guzeller ama yaw.atmadım,saklıyorum hatta