16 Ağustos 2011 Salı

Ağrı eşiğim yüksek, tamamen ondan

Az once 24 saati devirdik başımın ağrısıyla beraber. Şirkette "ben acıdan bayıldığımda doktora söylersiniz dünden beri başı ağrıyordu diye" beyanatlarıyla geziyorum. İlaç almayı da doktora gitmeyi de sevmiyorum.Taa ki katlanamayacağım boyutlara gelene kadar.Ancak benim ağrı eşiğim biraz yüksek sanırım.Kafamın arka sol tarafından girip sol gözümle burun kemiğimin arasından çıkan bıçak, arada bir yerinden kıpırdayıp beni hoplatmasına rağmen henüz doktoru görmek istemiyorum.Tabi ağrı eşiğim beynimin komplo teorileri üreten bölümüne mani olamıyor. O odacıkta beni önce MR a alıp, teşhisi koyuyorlar sonra tabutuma duvağımı örtüyorlar falan. Hayır, daha duvak da seçemedim iyi mi? Gelinlik örtseler tabutumu kapatamayabilir.Keşke milleti dinleyip kabarık gelinlik yapsaydım.Tamam sustum..

Ağrı geçmiyor, ben kendimden geçiyorum.İdare edin.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

A-ha! Tamamen uzmanlık alanıma giren bir konuda yazı yazılmış. 24 saat nedir, 6 gün başımın ağrıdığını bilirim. Üstelik ben de doktora gitmeyenlerdenim.
Şimdi... Ben migreni olan bir insanım. Böyle durumlarda Zomig Repimelt, Zomig, Relpax ya da Avamigran alıyorum. Ama bunlardan birini almayı düşünürsen, ilk defa içeceğini de düşünürsek, ofiste içme derim. Balyoz etkisi oluyor. Dil peltekleşmesi ise favorim.
Geçmiş olsun bu arada.

bokbocesii dedi ki...

Dil peltekleşmesi..iyiymiş.Vermidon bile içmeyen insana bu ilaçlar balyozu bırak atom bombası etkisi bile yaratabilir.Ağrım geçmezse öğledensonra ilacı alır peltek peltek gider evime yatarım.Amaaan ben mi kurtarıcam bu ülkeyi.

sagol Müge ;)

Gulcin dedi ki...

gecmis olsun! Ama bu yaziyi gormemis olalim yapma :) Biraz ogleden sonra uykusu nasil gelir acaba izin falan alinsa?

bokbocesii dedi ki...

Gülcincim tsk ederim.Yorumunu da mudurume okutucam birazdan

çeşnici Handan dedi ki...

Bugün migrenimin 3.gününü kutluyorum ve benim de acı eşiğim çok yüksek ve ne içersen iç bunun çaresi yok. Serin ve karanlık yerler tek çare.Seni çok iyi anlıyabiliyorum. Geçmişler olsun migrendaşım sevgiler.

bokbocesii dedi ki...

Handan seninki bir felaketmis.3 gun!! Duyunca benimki hafifledi galiba.

Kız kıza toplandık dedi ki...

cok gecmis olsun...

bokbocesii dedi ki...

KKT, geçti geçti çok şükür