4 Mayıs 2011 Çarşamba

Başımı ağrıtmama değermisiniz ki????

Yine çemkiriyorum, yine çemkiriyorum.Ben de istiyorum, güzel haberler vereyim.İşimden nefret etmediğimi anlatabileyim.Ama olmuyor.İşimden gerçekten nefret ediyorum.Tamam, kabul ediyorum, işini seven çok ciddi bir azınlık var.Çoğumuz işimizden nefret ediyoruz.Ama benimki artık dayanılmaz boyutlara ulaşmaya başladı.Bu insanların beni haketmediğine inandığım sürece işimi de layığıyla yapamıyorum, yapmıyorum, yapmak istemiyorum.Nefretimin üzerine bir de vicdan azabı ekleniyor. Şirketimde varolan kast sisteminin dışına çıkmak üzere elimden geleni yapmak için sağlam bir istek ve inanç içindeyim.Bu kadar aramama, eş dost ve sevgilimin torpil ve yardımlarına rağmen iş değiştiremiyorsam ya ben çok vasıfısızım ya da yukarıda bir yerlerde birileri benim iyice dellenip kendi işimi açmam için üstüme oynuyor.Biraz daha uğraşırsa kapıyı vurup çıkmam an meselesi.

Fortes fortuna juvat...ha gayret

6 yorum:

cecilia dedi ki...

"mutlu iş yoktur çalışanlar ateşe yürür bile bile" diye değiştirmek istiyorum şarkının sözlerini :)
gerçekten ben de bazen yaptığım işe değil çalıştığım kişilere sinir oluyorum, onlar daha çok yoruyor insanı, o yüzden çalışma ortamında ne kadar düzgün adam varsa o kadar mutlusun denklemi haklı çıkarıyor.

bokbocesii dedi ki...

bence hepsi bir bütün.iş,ortam,para,arkadaşlık..hepsi.eksiler artılardan fazla olunca gitme zamanı geliyor

yadigar olam dedi ki...

Bende mutsuzum işimle ilgili.Bende iş kurmak istiyorum bi gün.Bir butik pasta dükkanı :)Hiçbir deneyimim falan yok ama onu istiyorum.

bokbocesii dedi ki...

Cok romantik komedi tadında olsa da bence vazgecmemek lazım.Diger kosulları sabit tutarak soyluyorum tabi.İstedigin olur umarım

empress dedi ki...

ayy böcüüm evlenince istifa edersin alırsın kıdemini de iş bulamamış olsan da en azından bikaç ay seni maddi olarak mutlu eder.. evlenince ayrılacakmış gibi düşün, sayılı gün çabuk geçer.. ayrıcaa nikahta keramet vardır hemmen bulursun gönlüne göre bi iş.. sen içini ferah tut..(babannestyla ;))

bokbocesii dedi ki...

ahahaha hic guleceğim yoktu :)))) olmadı oyle yaparız be yaww